Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() AdS Miłośnik FSO nissan almera Warszawa | 2003-07-16 23:10:03 Musze coś takiego nabyć, gdzie to to podłączyć?? (tam za tą dziurą są jakies kabelki ![]() Po drugie jakto działa? Ja nie potrzebuje zapalniczki do zapalania, tylko gniazda zapalniczki 12V, więc to się wyjmuje ten żarnik czy co ![]() |
![]() MaciekW Miłośnik FSO Fiat Doblo Częstochowa | 2003-07-16 23:34:20 yy to nie masz zapalniczki w aucie ? tzn gniazda ? jest jeden kabel zasilajacy chyba i masa ;] |
![]() McRysa Polonez Caro Łódź | 2003-07-16 23:55:24 25 to drogo jak potrzeba szmo gniazdo to i za 9 kupisz a jest lepsze od orginału bo chociaż wtyczka nie wypada. w hurtowni widziałem orginalke z azpalniczką po 16 |
![]() road_runner Miłośnik FSO Gdynia | 2003-07-17 01:00:01 Kabelki sa 3: jedna masa i + do zapalniczki i drugi + do podswietlenia gniazda. |
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2003-07-17 02:21:14
Biało-czarny=masa żółto-czarny=podświetlenie fioletowy=zasilanie Jak jest dobrze podlączone to nic nie ma się prawa zepsuć. Lepiej kupic oryginał bo podróbki potrafią się zacząć topić nawet kiedy się tam podłączy np. lampkę przenośną. |
GDA Miłośnik FSO 3city | 2003-07-17 02:26:38
o własnie taki argument usłyszałem przy odłączaniu mi zapalniczki, a kiedyś o mało przez to nie dostałem szału - brak zapalniczki zwykłej, zapałek i na dodatek zapalniczka samochodowa nie działa a palić sie chce ![]() |
![]() thaniel Miłośnik FSO Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2003-07-17 07:03:37 U mnie sie stopilo ![]() ![]() pozdr |
![]() bodziot Miłośnik FSO "Misia" czyli Fiat P ... Kraków | 2003-07-17 08:06:06 umnie za to uszkodziło sie gniazdo ale z czasów bycia szefem magazynów pozostało mi podświetlane gniazdo z citoena dgyż jako część zamienna wistepowało gniazdo z zapaliczką a wielu klientów potrzebowalo samą zapalniczke wiec miałem ich duzo wiec je rozdawalem w moim przypadku problemem są zbyt któtkie kable i gnazdo mozna podłaczyc tylko przez otwór lewarka zmiany biegów i to na slepo |
![]() AdS Miłośnik FSO nissan almera Warszawa | 2003-07-17 08:53:12
No nie mam :/ dziwne nie? Mam za to identyczną zaślepke jak w progu, w miejscu wkładania podnośnika ![]() Dzieki wszystkim za info ![]() |
![]() anmimo Miłośnik FSO Wartburg/Wołga/Dacia ... Białystok | 2003-07-17 09:19:57 NAjlepiej kup zapalniczke oryginalną od LAdy - mozna je dostac na bazarku. One maja dłuzsze kabelki i mozna je podłaczyć w bardzo prosty sposób przez otwór na radio. I maja jedna zaletę cięzko spalić porcelanowy wkład zapalniczli. |
![]() adamus Miłośnik FSO 1.3 - 2.0 Gdynia, Elbląg | 2003-07-17 09:37:23 Ja potrzebuje oryginalnej zapalniczki ale tej sprzed 1986 roku, z mniejszym "grzybkiem" i bez ideogramu (rysunku z papierosem). Pytalem elektryka, powiedzial, zeby nie kupowac podrobek, tylko oryginal.
Pozdrowka Adamus |