Autoalarm

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Tak sobie mysle nad jakims zabezpieczaczem do mojej pszczoolki zeby bylo to polaczone z centralnym zamkiem , macie jakies polecane firmy, firmy ktore robia owe zabezpieczenia, alarmy ?

Moze ktos w Krakowie moze cos polecic ?

Witam
Ja zakładałem gdzies w ok. Wieczystej ( ul. Ładna albo Śliczna ) ale ostatnio tam byłem to chyba firmy juz nie ma a był gość był niezły. Alarm koło 300 stówek z montażem SEO Dolphin - kilka fajnych funkcji np. zamykanie zamków po przekręceniu kluczyka - mogę polecić. Od 4 lat nie mam z nim problemów ( oprócz słabiutkich oryginalnych baterii w pilocie ).
Pozdrawiam

Nie wiadomo gdzie sie podziali, moze zmienili siedzibe ?

A odciecie zaplonu, jakis ukryty magiczny wylacznik, i domykanie szyb po zamknieciu auta . to tez opcja w autoalarmach ?

Przeczytaj to

Cytat:
2008-04-23 10:04:32, Cromm pisze:
... Moze ktos w Krakowie moze cos polecic ?

Niby nasza konkurencja, ale co tam: HERO

Są alarmy z funkcją domykania szyb choć tez mozna do alarmu dokupić sam moduł domykania szyb ale u mnie w Cari sie nie sprawdził poniewaz wyładowywał mi za szybko akumulator. A akumulator miałem prawie nowy i odkad go odłączylem problem znikł z rozładowaniami baterii. Potrafił domykac wszystkie szyby naraz co jest zabójstwem dla akusia. Ale wracając do tematu ja w Rolce zakładałem TEN alarm i sie spisuje b.dobrze. Wsumie to załozony był po to zeby mozna było z pilota otwierać dzrwi poniewaz orginalne piloty od centalnego zamka coś działac nie chciały jak auto kupiłem. Ostatnio tez zakupiłem go do Boxera. W komplecie jest czujnik wstrząsowy i przekaznik odcięcia zapłonu. Ja dokupiłem i podłaczyłem jeszcze czujniki ultra dzwiekowe. Montowałem sam alarm.

[ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2008-04-24 23:59:29 ]