Witam
mam problem - w Mosinie kolo Poznania strzelil mi pasek wieloroekowy i do tego napinacz. Omega B 2.5 TD. Jezeli ktos moze pomoc to kontakt tylko telefoniczny 601596522 posta pisze z telefonu. Mowiac krotko jestem w czarnej dupie
| « Poprzedni | Nastpny » |
Jajecznica Toyota MR2 AW11 Zator | Witam
mam problem - w Mosinie kolo Poznania strzelil mi pasek wieloroekowy i do tego napinacz. Omega B 2.5 TD. Jezeli ktos moze pomoc to kontakt tylko telefoniczny 601596522 posta pisze z telefonu. Mowiac krotko jestem w czarnej dupie |
homer171 LOB SYMPATYK Esesman Wrocaw | zebys by we wrocawiu to napewno dao by sie cos zrobic.
[ wiadomo edytowana przez: homer171 dnia 2008-04-30 20:36:24 ] |
chemik333 LOB MEMBER saab9-5, F650CS Warszawa | Mowi ze juz dal sobie rade - jakas lawete sciaga. |
Jajecznica Toyota MR2 AW11 Zator | Przeserdeczne podzikowania Panowie - szczeglnie dla Chemika. Lawetka zaholowaa mnie do domciu. W zasadzi eto dwia lawety - bo omega kleka pod lawet.
Historia jest ciekawa Byem na rajdzie weteranw szos po ziemi mogileskiej (impreza udana ) tu zdjcia) Wracajc miaem odbi doMosiny i wzi silnik od forda granady dla znajomego. Dojechalimy do mosiny na dwa autka i syrena klka - wywalia si pradnica i p instalacji. Wrcilimy wic w pitk fiatem pickupem do domu. Zapiem lawet za omci i dawaj we rod do Mosiny. Wcignem syren ujechaem dwa skrzyowania i zama si napinacz paska wielorowkowego. Z uwagi na por nie byo szans na zdobycie czeci. Skoczyo si na holowaniu - z Trzebini wyruszyo Espace z fronter na awecie i dalimy rad. |
| « Poprzedni | Nastpny » | |