Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-07-21 22:22:12 Tak patrzyłem i podziwiałem "kierunki" na bokach auta Lasombry /Ufff są naprawdę niesamowite/...gmerałem trochie w necie na ten temat i znalazłem taki stronek:
Ciekawe Kierunkowskazy CO WY NA TO PANOWIE???...ze wskazaniem na nr 5 i 6 licząc fotki od lewego,górnego rogu |
![]() Maestro Klubowy Weteran Toyota Avensis Rzeszów | 2003-07-21 22:47:35 No przecież i tak mamy niespotykaną ilość kierunkowskazów jak na osobowe auto.
Ten na lusterko chciałbym zobaczyć w akcji w nocy. Nie dawałby czasem po oczach kierowcy? Wydaje mi się, że takie umieszczenie to stawia go jako pierwszego kandydata do rozbicia lub oderwania. A takie jak Lasombra - owszem, owszem. Wiesiek (Maestro) |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-07-21 22:56:52 Mercedesy,większejsze Toyotki i chiba któreś z tych nowych Honduw ![]() ![]() |
![]() Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-07-21 23:33:00 kabel pewnie mozna poprowadzic wnetrzem lusterka zakonczajac go na zewnetrznej (najbardziej wystajaczej) czesci lusterka, tzn szpicy ![]() mnie by sie podobalo, tylko znajac zycie jakis c**lejzy upodobalyby sobie takowe kierunki i oderwaly ![]() |