MotoNews.pl
10 Kierunki na lusterkach (21326/0) - NT

Kierunki na lusterkach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak patrzyłem i podziwiałem "kierunki" na bokach auta Lasombry /Ufff są naprawdę niesamowite/...gmerałem trochie w necie na ten temat i znalazłem taki stronek:
Ciekawe Kierunkowskazy
CO WY NA TO PANOWIE???...ze wskazaniem na nr 5 i 6 licząc fotki od lewego,górnego rogu

No przecież i tak mamy niespotykaną ilość kierunkowskazów jak na osobowe auto.
Ten na lusterko chciałbym zobaczyć w akcji w nocy. Nie dawałby czasem po oczach kierowcy? Wydaje mi się, że takie umieszczenie to stawia go jako pierwszego kandydata do rozbicia lub oderwania.
A takie jak Lasombra - owszem, owszem.

Wiesiek (Maestro)

Ladne, szkoda, ze kabelki bedzie widac.... i jak ktos takie lusterko zakosi to nie tylko 350 za lusterko, ale i za ten ladny bajer, ktory tez moze kogos skusic...

Mercedesy,większejsze Toyotki i chiba któreś z tych nowych Honduw jeżdżom z oryginalnie wkomponowanymi "błyskami" w lusterkach...nie oślepiają /to nie ten rodzaj światła!/....nie są chyba też specjalnie napadane z powodu ciekawszych lusterek!...Co do kabla to zdecydowanie masz rację....NIE MOŻE TAK BYĆ...ale może dałoby się go zakamuflować absolutnie?? ...z kabliskiem byłaby ohida!!

kabel pewnie mozna poprowadzic wnetrzem lusterka zakonczajac go na zewnetrznej (najbardziej wystajaczej) czesci lusterka, tzn szpicy .

mnie by sie podobalo, tylko znajac zycie jakis c**lejzy upodobalyby sobie takowe kierunki i oderwaly