| « Poprzedni | Następny » |
xiadz LOB NET MEMBER tylko 2.0 Zielona Góra | Proponuję oglądnąć jak dzielnie senatorek (c30se) trzyma się. w obecnym odcinku zrzucali go z koparki i przezył. a co dalej ... |
admeen LOB MEMBER już nie hybrid :) Gdańsk/Elbląg | Dalby rade to ktos nagrac i wrzucic ? |
Brutal LOB MEMBER Szczytno |
jestem za tym samym
|
dominiq MV6 Ostrów Wielkopolski | To dzis o 23.oo bedzie lecialo? Jak nie zasne/zapomne to postaram sie nagrac
P.S. Biedny Senio |
seweryn80 LOB MEMBER Opel Omega B 2,5 v6 Będzin | Witam. We wcześniejszym odcinku był senio jak skakał ze skoczni z workami piachu w bagażniku, skoczył 13 metrów i złamał się. |
7gsi LOB MEMBER wieś | mordują bez sensu senka 24v i to na naszych oczach - protest!!!
do tego prowadzący P. gubi się w tej całej motoryzacji, biedaczek. obejrzałem 1 i ostatni raz to badziewie |
ilku LOB MEMBER Omega B234 Koszalin |
Zgadzam w 100%. Cały ten program to straszna lipa i żenada, już nie chodzi o tego senia. O prowadzącym to już nawet nie wspominam... |
dominiq MV6 Ostrów Wielkopolski | Nagralem ten program, ale po obejrzeniu zastanawiam sie czy nie szkoda mojego czasu aby to pociac i wrzucic na YT. Normalnie zenada |
admeen LOB MEMBER już nie hybrid :) Gdańsk/Elbląg | Chodzi tylko o czesc z Senatorem, wiec moze bedzie latwiej. Ale nie ogladalem, wiec nie wiem czy warto. |
dominiq MV6 Ostrów Wielkopolski | Dobra, ide po browara i biore sie za robote ![]() |
dominiq MV6 Ostrów Wielkopolski | OK, juz mam. << K L I K >> |
admeen LOB MEMBER już nie hybrid :) Gdańsk/Elbląg | Dzieki !
Swoja droga mogli wziac jakiegos 2.6 |
| « Poprzedni | Następny » | |