Usytuowanie tablicy rejestracyjnej !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Powiedzcie mi panowie czy jest jakis przepis zabraniajacy usytuowanie tablicy rejestracyjnej w innym miejscu niz srodek (naprzyklad z lewej strony tylu i przodu)

Nie wiem czy dobrze kojarze ale chyba niektóre Alfy mają przednią tablice przesuniętą w lewo. Ale tył chyba jest normalnie...
Jedynie co mi sie wydaje to to, że tablice mają znajdować się w widocznych miejscach...
Ale to są jedynie moje przeczucia.

tablica ma byc czytelna, a tylne oswietlona.
Widywalem auta z tablicami przekrzywionymi (taki styl...), a alfy rzeczywiscie tablice maja z boku. Inaczej zaslanialaby albo wlot, albo scudetto.

aha spoko, w sumie jakby sie przypatrzeć to większa cześć np. ciężarówek ma reje z boku.

A co to jest scudetto ?

Cytat:
2008-04-14 17:52:53, Krzysztof-Fleszer pisze:
A co to jest scudetto ?

http://pl.wikipedia.org/wiki/Scudetto

Cytat:
2008-04-14 17:52:53, Krzysztof-Fleszer pisze:
A co to jest scudetto ?

Krzysiu, no ze Ty tego nie wiesz, to w zyciu bym nie podejrzewal.
A jest to taka se tarcza:

wielkie dzieki za info z rejestracja i z scudetto. piozdrawiam was . powoli zblizam sie do końca ze swoja łajdaczka i teraz pozostalo mi wykonczenówka wnetrze i kilka pierdulek z zewnątrz.stad moje takie z ta rejestracją

Jak by nie mozna bylo juz powiedziec znaczek. Ale fakt - nie wiedzialem - wsdzystkiego nei musze- a nawet jak bym chcial to i tak nei dam rady.
No coz, a lada to co ? zagielek ma ? Bmw smiglo... wystyglo

Nie, Krzychu. To nie znaczek, a calosc - cala ta taka trojkatna atrapa.
A zdziwilem sie, ze nie wiedziales - bo po prostu uwazam Cie za motoryzacyjna encyklopedie na nogach... znamy sie nie od dzis i wiem, ze wiedze o samochodach masz ogromna - stad moje lekkie zdziwienie. Ale juz wiesz