| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Rafael_Black SYMPATYCZNY GOŚĆ ŁADA SAMARA Rzeszów | 2008-04-19 00:13:07 Witam!
Trzecia opcja brzmi baaaardzo ciekawie..
Co do 2 opcji... Astra jakoś bardziej mnie przekonuje. A co do pierwszej... Fajny pomysł
Wydaje mi się, że to jest najambitniejsza. Wiem, że kilka osób bawi/bawiło się Samarkami. Bastek i jego turbo, Kowal, a i Kropi podkręca swoją Samcie
Ja napewno chętnie czytał bym o postępach pracy, a nóż by coś mi się spodobało i wykorzystał w swoim autku. Hmm a czemu najambitniejszy. Zdaje mi się, że o wiele łatwiej jest znaleźć coś odnośnie tuningu do wymienionych niemców niż do Samary. Moja rada jest taka... Przejedź się kilkoma Oplami, kilkoma VW i przekonaj się w czym czujesz się lepiej. Bo wychodze z założenia, że nic na siłę. Ale chciałem tylko przypomnieć, że to Samare projektowali ludzie z Porsche hehehe
Pozdrawiam, Rafał. |
simon2107 ŁADZIARZ Kia Ceed 1.4 Optimum ... Olsztyn/Górowo Iławeckie | 2008-04-23 15:10:25 A co się stało z Lancią? |
Pawel_66 LADA 1500(2103) kraków | 2008-04-23 23:39:28 Yanosik? czy Ty teraz miszkasz w TEJ Płytnicy na trasie z Piły do Koszalina???jest tam taki malutki zajazd"pod pstrągiem" chyba...dają tam niezłe rybki
a tak wracając do samary...myslę,że warto zrobić najszybszą w klubie - a piwa można się napić z samara lub bez
pozdrówki Paweł |
Yanosik ŁADZIARZ ![]() Lanos Schneidemühl | 2008-04-24 16:46:12 Tak Paweł, to ta Płytnica. Prawie vis'a'vis tego zajazdu. Lancie mam, ale Lancia to dupowóz a tu chodzi o jakieś "wyczynowe" autko ![]() ----------------- Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie. |
Tical SYMPATYCZNY GOŚĆ LADA 2107 / COLT GTI Kraków | 2008-04-24 18:17:05 Yanosik sprzedaj samare i kup klasyka slyszalem ze niedlugo pojawi sie pare szybkich klasykow w klubie to bedzie chociaz jakas konkurencja....zreszta...chyba nie wolisz FWD od RWD ? ![]() |
Yanosik ŁADZIARZ ![]() Lanos Schneidemühl | 2008-04-25 13:47:12 Klasyka miałem a teraz mam Samarke. Zresztą kupno klasyka który nie będzie wymagał blacharskiej kapitalki graniczy z cudem. Samarka jest w dość dobrym stanie i najważniejsze, już jest. Zresztą klasyk jest ciężki, duży i jakby nie było, prawie 20 lat za Samarką. Zresztą pare szybkich klasyków już było i nie było konkurencji Największą konkurencją to w lokalnych KJS była prawie seryjna 2105 z silnikiem 1200 ale dobrym kierowcą.----------------- Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie. |