W Cari Po otwarciu drzwi nie zapala się lampka na podsufitce

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Posiadam Carine E z 96 roku jak otwieram drzwi to się nie zapala lampka na podsufitce ale jak włączam na stałe to się świeci gdzie szukać przyczyny?

a jak otwierasz te drzwi to lampka na liczniku się zapala?? może krańcówka coś się przestawiła
one tak potrafią

Wystarczy poszukać i POCZYTAĆ. Ewentualnie skontaktować się z autorem, bo ma temat na świeżo przerobiony.
Pozdro.

jak cos to gg 8533256 mam na telefonie fotki. moge zgrac na kompa i podeslac. ewentualnie cos przetlumaczyc

Cytat:
2009-12-16 22:43:10, iksior_x pisze:
Posiadam Carine E z 96 roku jak otwieram drzwi to się nie zapala lampka na podsufitce ale jak włączam na stałe to się świeci gdzie szukać przyczyny?

W lampce....

Cytat:
2009-12-17 23:36:55, Bigelektron pisze:
W lampce....

No właśnie nie koniecznie...

Dziękuję za podpowiedzi zobaczę co się da zrobić może w sobotę

Pozdrawiam!!

Ja mam podobnie w E-10 przeczyscilem juz cała lampke na podsufitce, styki i dalej nie pali .....

u mnie styki tez wygladaly na dobre. czyscilem. co sie okazlo musialem przelutowac. bo cos nie przewodzilo w jednym. wszystko sparawdzalem w domu podlaczajac dwa paluszki za pomocą kabli do calego wlacznika.

Cytat:
2009-12-17 23:55:29, iksior_x pisze:
No właśnie nie koniecznie... Dziękuję za podpowiedzi zobaczę co się da zrobić może w sobotę Pozdrawiam!!

Zwroc uwage na polaczenia nitowane w lampce.