| « Poprzedni | Następny » |
iksior_x Lublin | Posiadam Carine E z 96 roku jak otwieram drzwi to się nie zapala lampka na podsufitce ale jak włączam na stałe to się świeci gdzie szukać przyczyny? |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | a jak otwierasz te drzwi to lampka na liczniku się zapala?? może krańcówka coś się przestawiła
one tak potrafią |
Perzan TOYOTA MANIAK ![]() ST191L-DWMNKW Kraków | Wystarczy poszukać i POCZYTAĆ. Ewentualnie skontaktować się z autorem, bo ma temat na świeżo przerobiony.
Pozdro. ----------------- *** Try not. Do or do not. There is no try. *** |
kleeb TOYOTA DRIVER Carina E Legionowo | jak cos to gg 8533256 mam na telefonie fotki. moge zgrac na kompa i podeslac. ewentualnie cos przetlumaczyc ![]() |
iksior_x Lublin |
No właśnie nie koniecznie...
Dziękuję za podpowiedzi zobaczę co się da zrobić może w sobotę Pozdrawiam!! |
Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | Ja mam podobnie w E-10 przeczyscilem juz cała lampke na podsufitce, styki i dalej nie pali ..... |
kleeb TOYOTA DRIVER Carina E Legionowo | u mnie styki tez wygladaly na dobre. czyscilem. co sie okazlo musialem przelutowac. bo cos nie przewodzilo w jednym. wszystko sparawdzalem w domu podlaczajac dwa paluszki za pomocą kabli do calego wlacznika. |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice |
Zwroc uwage na polaczenia nitowane w lampce. |
| « Poprzedni | Następny » | |