MotoNews.pl

Zdjęcia mojego czarnucha :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zdjecia umieszczam raz jeszcze bo speedR hmmm zle to zrobil

tak jak pisalem przedni zderzka nie jest do konca doapsowany a tylko "zalozony" poniewaz wyjezdzalem i nie moglem juz wiecej czasu poswiecic, nie JEST TO WERSJA OSTATECZNA !

Jest kilak rzeczy do poprawienia i wypolerowania, no i ZDERZKA DO DOKONCZENIA.

Pisze duzymi zebyscie mnei ie skrytykowali ale na zywca lepiej wyglada

u sstary co moge rzec...malina ale skad zderzak??

Zderzak mi sie nie podoba

Ale to kwestia gustu...

KOLOREK MIODZIO

Powiem tak na razie jestem w szoku...wiec nie napiszę nic ocennego...musze mieć trochę czasu
No własnie skad zderzak, bo chyba przegapiłem tą informację.

Jezeli moglbym cos podpowiedziec to...

Zlikwiduj przerwe pomiedzy "noskiem" a zderzakiem ciagnac w dol srodek noska...
A dopiero potem wytnij w nosku mala "dziurwe" juz w ksztalcie odpowiednim do reszty... np cos w stylu "skrzeli rekina" .. po 3-4 paski skosne (tak jak linia swiatel) od zewnatrz do srodka ...

Tak to na tym przodzie jest strasznie "dziwnie".

Cytat:
2003-07-16 23:08:53, Maciej75 pisze:
Powiem tak na razie jestem w szoku...wiec nie napiszę nic ocennego...musze mieć trochę czasu
No własnie skad zderzak, bo chyba przegapiłem tą informację.

Zderzak z Allegro

Nie widze zdjęć...

ja tez nie widze zdjec...

Niezle. Jeszcze wypolerować i będzie git malina.

Zderzak stary był dużo lepszy. Paszcze rekina możesz zgubić

ho ho hooo
super
jednak czarne autko tych rozmiarów wygląda najlepiej.
Ja iestety nie mógłbym założyć takiego zdrezaka, bo zostawiłbym go na pierwszym spowalniaczu pod blokiem.
GRATULACJE

A myślałem, ze nic nie zobaczę... A tu w innym poście... zdjęcia... hmm... zajebisty! Mi się podoba! JAk nie wiem! Kolor SUPER!!! Cieszę się Michał, że Ci się udało dopiąć swego i masz czarnego Esperaka!!! Jest piękny! A zdeżak... zobaczymy, jak dograsz, ale i tak mi się podoba nawet teraz... Takie moje zdanie!
O! I miłego wyjazdu! Wypij za mnie "herbatkę o piątej"

Ciemny to fakt ale do czarnego to mu brakuje i wsumie szkoda bo Czarna perła poprostu zwalałą by z nóg.!!!!! przedni zderzak Ochybda ale to kwestia gustu ... moja rada popracuja nad nim dodaj siatki ..... może bedzie lepiej.!!!! Moje gratulacje za odwage w kwesti malowania mi było by szkoda kasy.! Zreszta biały jest najładniejszy .!!!!

Zderzak jest dopasowywany jeszcze...
jak wroce z Anglii podreperuje budzet to wtedy zajmuje sie nim dalej bo msze kupic halogeny soczewkowe i siatke noi dopasowac go brdziej py swiatlach i dogiac.

Ten zderzak w rzeczywistowsci wyglada troche lepiej. wiec nie mucie go tak bardzo krytykowac
a jka podobaja sie wam kierunki od Alfy 156 ????

a zawieszenie ?
przod w dol o 6 cm a tyl do gory o 1,5 i kto mowi ze sportowe obniza

Ooo, chyba nadal dawne żale pozostały, ale teraz Adam i Michał faktycznie i dosłownie moga występować jako przeciwne charaktery czarny i biały - tylko w zaleznosci od sytuacji beda musieli wymieniać się samochodami

ku..... nic nie widać !!!!!

querrr.... fotki się nie otwierają!
pozdrawiam wicio

Cytat:
2003-07-17 08:15:39, Adminek pisze:
Zreszta biały jest najładniejszy .!!!!

O to chodzi, nic tego nie zmieni
Takiej ładnej lodówki jak my nie ma nikt

qrna chata!!

czy nie mozecie olac republiki??
przeca ten limit po nocach mi sie juz sni!!

Co do konfiguracji zawieszenia to fajnie wyglada ale ja bym niechcial sprawdzac własciwosci jezdych w ciasnym łuku przt 100km/h dupa cie wyprzedzi ani niebedziesz wiedziec kiedy....!!!

Co do zaszłości TO JA PROTESTUJE nieżywie żadnych uprzedzeń a jedynie wyrażam moją opinie chyba wolno mieć swoje zdanie ...?

Pamiętajcie krytyka jest TWORCZA.!!!!!!!!

Pewnie i przez to na forum jest ciekawiej.
Protestuję przeciw wazeliniarstwu

[ wiadomość edytowana przez: Maciej75 dnia 2003-07-17 11:15:06 ]

Jeśli ktoś jeszcze nie widział autka Lasombry, to mogę wysłać zdjęcia na maila.