Stefanelli

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, gdzie moge kupić membrany do reduktora Stefanelli
jestem z Jastrzębia Zdroju

No ja tez mam "niestety" Stefanelli - taki gaz juz byl jak kupowalem poldka. Mowie niestety - bo ciesze sie ze udalo sie go jakos ustawic i jeszcze chodzi (ma juz 5 lat), nie wiem co zrobie jak bede mial do wymiany reduktor, chyba zaloze nowa instalacje. Jutro tym niemniej popatrze w swoje papiery i znajde ci stacje gdzie to bylo zakladane (jezeli ona jeszcze istnieje) bo to gdzies nie tak daleko od ciebie bylo - Mysłowice bodajże.

U mnie w mieście również Stefanelli jest nieosiągalne.Chciałbym przestrzec wszystkich montujących instalacje przed zakładaniem podobnych wynalazków...Być może wcale te instalacje nie są złe,ale praktycznie nie posiadają później serwisu.Tak więc warto dopłacić 100zł i mieć święty spokój z dostępem do części i serwisu,gdy już coś się zacznie z instalacją dziać.Sam będę montował LPG w tym tygodniu i wybrałem instalację BRC zakładaną przez najstarszą firmę "gazową"w Bydgoszczy.Nie zawsze warto "oszczędzać"na montażu...
Trochę nie na temat napisałem,ale wybaczcie Pozdrawiam!

Ja też trochę nie na temat ale chciałem zaznaczyć że pierwszy raz słyszę o tej firmie

Jak powiedziałem tak czynię (z drobnym poślizgiem):
Filia Stefanelli Autogaz Sp. z o.o.
ul. Drawska 62
78-300 Świdwin
tel./fax 0961547000

ew. zakład który zakładał instalacje:
"AUTOGAZ" Montaż - Serwis
ul. Katowicka 23a
32-518 Jaworzno

nie wiem czy te firmy jeszcze istnieja, bo gaz byl zakladany w 96 roku, ale sprawdzic mozna.
Pozdrawiam

Sprawdzcie tu:AUTO GAZ

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin