Pytanie do Cromy1 i wszystkich ktorzy mogo mi doradzic

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam i pozdrawiam wszystkich serdecznie jestem nowym uzytkownikiem i mam pytanie jak zdozylem sie przekonac czytajac posty do najbardziej rozchwytywanego i niosocego pomocne opinie cromy 1.Prosze o porade w sprawie doboru instalacji do mojej Audi Allroad 2.7 biturbo 250 koni bo po zapoznaniu sie obszernie z informacjami dotyczacymi instalacji stracilem glowe i nie wiem co powinienem zalozyc i gdzie by miec pelno satysfakcje z jazdy tym samochodem Konsultowalem sie juz telefonicznie z kilkoma zakladami i kazdy co innego proponuje lub potwierdza ale radzi cos od siebie stawiajac mnie przed trudno decyzjo jako jest wybor na co sie zdecydowac dlatego prosze o pomoc tych ktorzy maja wiecej doswiadczenia i wiedza co mowio.Rok produkcji 2003 z gory dziekuje i jeszcze raz pozdrawiam wszystkich klubowiczow moze ktos z klubowiczow jezdzi czyms takim i moglby podzielic sie swoimi doswiadczeniami jeszcze raz dzieki

bede taki robil niedlugo na instalacji VSI PRINS. tylko klient ustali jaki termin bedzie mu pasowal.