| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Jajecznica Toyota MR2 AW11 Zator | 2008-07-05 18:32:59 Był ktoś z szanownych kolegów? Ale żenada. Pomijam fakt że w zeszłym roku za pięć trzecia przyjechał "Piękny Brajan" i do dziś młóci naszych rodzimych kierowców - to jeszxcze taka żenada z organizacją. Dziś odbył się JEDEN z zaplanowanych OESÓW!! Pomijam że co chwila wypadek (fotoreporterzy, kibice - przeważnie co najmniej współwinni) to jeszcze bałagan, dziadostwo i syf. ja zaczynam sympatyzować z takimi Klose i Podolskimi - za granicą to przynajmniej coś się pobawią. A tu trzeba - niestety- czekać aż wymrą działacze. Mam tylko nadzieję że Mikołajki to inny świat w porównaniu z Krakowem. |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2008-07-07 20:18:56 Wolny kraj zawsze możesz wyjechać irlandia, anglia, niemcy czekają.
Klose Podolski wybrali myślisz ze za łzami w oczach? Klose sie przynajmniej określił , a Podolski? Ze łzami w oczach strzelał bramki Polsce, dla mnie On jest takim samym Polakiem jak polski niemiec, i tu i tam go nie lubią i mają za psa co za kiełbasą poleciał. Ja tam jestem dumny z Polaków z tego co robią i będą robić. Inna rzecz nie podoba się? Działaj jak Ci zależy, wiesz mi, możesz zrobić DUŻO wystarczy tylko chcieć. |