| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Espero_ProSport_18CD CDJart Wągrowiec | 2003-07-18 18:33:36 Wiem ze cenicie swoje autka, ale czy nie warto popuscic wodzy fantazji. Wszystkie dobre pomysly wydaja sie z poczatku glupie, malo realne, wytykane przez niedowiarkow i wysmiewane. Najwazniejsze jest tylko wsparcie innych. Mozna by wypuscic list motywacyjny do Daewoo lub Bertone o stworzenie kolejnej wersji Espero. Podobno nastepca nasego klubowego Espero jest nubira |
torito Espero 1.5 GLX 16V Warszawa | 2003-07-18 18:41:48 Tak Tak Tak pomysł b.dobry
Nasze dzieciaki też za kilkanaście lat będą mogły mieć klub Espero 2 of.pl Popieram i pozdrawiam. |
torito Espero 1.5 GLX 16V Warszawa | 2003-07-18 18:54:51 Wicio - to chociaż ludzi docenia (ich paluchy) |
witoldnowak Daewoo Espero 1,8 CD ... Warszawa | 2003-07-18 19:02:46 ktoś mnie nareszcie docenił THX TORITO pozdrawiam wicio |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2003-07-18 19:21:34 Taaaak, fantazja dobra rzecz i może być nawet tworcza ...
Ale wedlug mnie, Espero to juz "rozdział zamknięty" i nic tego auta nie zastąpi. Jest jedyny, niepowtarzalny i nie do powtórzenia I nawet nie chcę, żeby był jakiś natępca Espero. To podobnie jak z następcą VW "garbusa" ! New Beetle niby nawiązuje do wyglądu, ale daleko mu do "klimatu" jaki panował wokół starego "żuka". Nie wyobrażam sobie nawet jak takie Espero 2 miałoby wyglądać, żeby to nie była jakaś "espero reaktywacja" A na pewno Espero_ProSport_18CD nie miał na myśli po prostu wznowienia produkcji. Albo puśćmy wodze fantazji i może ktoś potrafi opisać, a jeszcze lepiej narysować, jakie auto mogłoby być następcą Espero. Może być z tego niezła zabawa |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2003-07-18 19:53:48 Ależ Witku oczywiście, że wszystko sobie można wyobrazić I zgadzam się z Tobą w zupełności ! Tak, można produkować następne generacje aut, ale zawsze każda następna rózni się znacznie od pierwowzoru i nie o to chodzi, żeby to było cały czas to samo auto. Przecież bez zmian nie byłoby rozwoju Chociaż ja wolę, żeby nie było następnej generacji Espero. A przy okazji zobaczcie jak sobie Bertone wyobraża projekt nowego BMW Z8 ...
Na pewno bardzo ładny, ale dla mnie "bezpłciowy" ... |
Espero_ProSport_18CD CDJart Wągrowiec | 2003-07-18 20:05:31 Nie zapomnijcie ze najlepsze modele pod wzgladem wygladu mialy kolejne generacje. Mozna przytaczac wiele modeli, Primera, Clio, Corolla itp. Co do starego garbusa to nie ma sie co dziwic, pierwszy model byl zrobiony wiele lat temu, nie szlo wypuscic na rynek auta z tamtej ery wiec zrobili samochod nowszej generacji. Jeszcze jedno w garbusie sa czesci krore w czasie produkcji byly produkowane z myslo o ich dlugowiecznosci, obecnie produkowane samochody, wlacznie z Espero maja czesci ktorych zywotnosc jest z gory planowana na ok. 5lat.
Jeszcze raz apeluje o napisanie listu, prosze popytajcie kogo mozecie. |
Espero_ProSport_18CD CDJart Wągrowiec | 2003-07-18 20:13:27 Ty Andrzeju mozesz zostac przy Espero 1, ale nie odbieraj mozliwosci wyboru (miedzy starsza i nowsza generacja) innym fanom i milosnikom Espero, nie niszczcie naszych nadzieji!!! |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2003-07-18 20:35:15
Acha, wyszedłem na pierwszego "hamulcowego" Swoje wypowiedzi traktowałem wyłącznie jako moje osobiste i daleko mi do niszczenia czyichś nadziei Nikt mi takiego prawa nie dał ! A przy okazji pokażę wam auto, które na mnie robi ogromne wrażenie i to zarówno stara jak i nowa wersja (żeby nie było, że nie jestem za postępem) Ale według mnie ta nowa wersja Mustanga jest więcej niż godnym następcą tej starej, nic jej (starej) nie ujmując ... Właśnie tak wyobrażam sobie remake klasyki.
Tak więc ja na pewno zostanę przy Espero 1, ale młodzi niech walczą !! Będę się przyglądał z życzliwością |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2003-07-18 21:35:14
Oj, Witek, chyba niedokładnie czytasz moje wypowiedzi
W związku z tym zacytuję samego siebie: "Swoje wypowiedzi traktowałem wyłącznie jako moje osobiste i daleko mi do niszczenia czyichś nadziei Nikt mi takiego prawa nie dał ! " Sorry ... |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-07-19 00:13:02 Możecie podać mi namiar na dealera, od którego macie taki towar ? |
Dominik_Olechnowicz Szczecin | 2003-07-19 00:18:13 ty to piszesz na powaznie???? |
Espero_ProSport_18CD CDJart Wągrowiec | 2003-07-19 00:37:50 Zoltar, jaj se nie rob!!! |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-07-19 00:53:45
A jak nazwać ten temat ? |
Espero_ProSport_18CD CDJart Wągrowiec | 2003-07-19 01:15:32 Myslalem ze mozna z wami jakos po ludzku... ale sie zawiodlem... |
plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2003-07-19 02:38:24 "...podać mi namiar na dealera(...)" - nieźle, Stary! |