| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Jonas Opel Omega B Wrocław | 2008-08-21 19:27:30 Witam
Mam w ofercie na sprzedaż Opla Omege kombi B rocznik 1996 2,5 TDS auto w kolorze granatowym, z oryginalnym aerografem na masce. -automatyczna skrzynia biegów -alufelgi + opony w idealnym stanie - profesjonalnie przyciemniane szyby -ABS -centralny zamek -tempomat -komputer pokładowy -elektryczne szyby i lusterka - 2-strefowa klimatyzacja/klimatronic -hak -oryginalne radio Opla -2 poduszki powietrzne - wspomaganie kierownicy - welurowa tapicerka -przegląd ważny do 24.02.2009, OC do konca września b.r. !!! W kraju od 2007 roku !!! ZAREJSTROWANE Auto jest obecnie uszkodzone(stąd odpowiednio niska cena) w wyniku lekkiej kolizji, do zrobienia jest - zderzak przedni + atrapa(grill), wzmocnienie, wymiana węrzyka przy wspomaganiu, halogenów. Auto jeździ,przed wypadkim wymieniałem - 2 miesiące temu przednie zawieszenie( nowe sprężyny + amortyzatory) (było obniżone) nowy układ wydechowy nowe świece żarowe Boscha oraz po regeneracji chłodnicy i alternatora !!ZAPRASZAM DO OGLĘDZIN WE WROCŁAWIU!! 506 097 111 moge przesłac zdjecia moj mail ramutjonasz@gmail.com (w okresie od 2.09 - 8.09 nie ma mnie w Polsce) |
arieleb omega b kombiwar/asc ... lubin | 2008-08-21 22:02:23 a jaka cena prosze o foto |