[s] Fiat UNO 1.0 LPG

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, mam do zaoferowania swojego Fiata UNO którego kupiłem parę miesięcy temu w trakcie mojego kryzysu finansowego. Samochodzik pochodzi z 1994 roku, ma przejechane 184 tyś km (i przebieg ciągle rośnie bo cały czas używam tego autka). Zaraz po zakupie (179 tyś km) zmieniłem rozrząd oraz płyny i filtry, a jakis tydzień temu kopułkę, palec, przewody i świece. Kupiłem go ze względu na mega niskie spalanie - w mieście pali 8 litrów LPG a w trasie udało mi się zejść do 6 litrów na 100 km o nam daje jakieś 14 zł za 100km w trasie i maks 18 w mieście. Instalacja gazowa oczywiście z butlą w miejscu koła zapasowego.
W samochodzie nic nie stuka, nic nie puka. Jedynie do zrobienia są linki ręcznego (działa ręczny ale słabo).
Jak wiadomo Uniaki słyną z rdzy. TUTAJ gwarantuję że nie znajdą Państwo żadnej dziury w podłodze która jest w 100% zdrowa. Jedynie na aucie jest parę drobnych purchelków ale bez tragedii.

Cena jak za ten samochód uważam że jest rewelacyjna biorąc pod uwagę stan oraz koszty eksploatacji.

Do autka w gratisie dodaję radio Pioneer oraz alufelgi które nie są jeszcze nawet zamontowane na aucie.

Cena 2400 zł.
tel. 0 503 185 610

[ wiadomość edytowana przez: mar125 dnia 2008-09-18 18:37:41 ]