| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Maliniak 126p 125p Tarn-Gory | 2008-09-26 00:30:42 Udział bezpośrednio mogą brać osoby posiadające malucha od początku produkcji do rocznika 1990. Oraz samochody tuningowe.
Wpisowe bez zmian 30zł. NW- obowiązkowe, kto niema niech się nie martwi wykup na jeden dzień to koszt 9zł w PZU. Lecz nic nie stoi na przeszkodzie żebyśmy się w ten dzień spotkali i pokazali nasze maluchy. Potem skoczymy na grila jak za dobrych starych czasów. Impreza zaczyna się o 8.00, zbiórka w Gliwicach pod radiostacją gliwicka o 7.00 kto ma zamiar jechać przez Gliwice. Wyjazd planuje na 7.10. Osoby nie biorące bezpośrednio udziału w imprezie nic nie płacą. Proszę o zebranie się do kupy, jest to w sumie jedyna możliwość zobaczyć piękne klasyki oraz pokazać się swoim maluchem oraz pokazać że maluchy istnieją jeszcze a nie stoją w garażach.Proszę nie patrzeć na to a mam obite, drzwi, a mój maluch to ciapek, to nie jest ważne liczy się udział. Tak samo jest to możliwość do pokonania starego rekordu zlotowego na który przybyło 32 maluchy z naszego forum... Kto był na tej imprezie wcześniej wie że warto pojechać. Licze na was, nie zawiedźcie mnie :!: Dla nie wtajemniczonych oco chodzi w mister maluch: Adres rozpoczęcia imprezy Tarnowskie Góry ul. Gliwickia 54, konkursu na najstarszego i najlepiej utrzymanego Fiata 126p, w przedziałach wiekowych: - 1973/80 - 1981/85 - 1986/90. Auta będą oceniane pod względem estetyki, sprawności technicznej i części – im więcej oryginalnych, tym lepiej. Osobna kategoria, w której mogą wystartować pasjonaci udoskonalania swoich maluchów, to samochody tuningowane. oczywiscie idzie przyjechać i po oglądać sobie do woli za darmochę ;] ja jade kantem bo malan nie skonczony co do daty jutro konkretnie sie dowiem . |
Maliniak 126p 125p Tarn-Gory | 2008-09-26 14:13:44 jest 4 |