ZLOT MYSTER MALUCH w TARNOWSKICH GÓRACH 5.10.2008 lub 4.10

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Udział bezpośrednio mogą brać osoby posiadające malucha od początku produkcji do rocznika 1990. Oraz samochody tuningowe.

Wpisowe bez zmian 30zł.
NW- obowiązkowe, kto niema niech się nie martwi wykup na jeden dzień to koszt 9zł w PZU.

Lecz nic nie stoi na przeszkodzie żebyśmy się w ten dzień spotkali i pokazali nasze maluchy. Potem skoczymy na grila jak za dobrych starych czasów.

Impreza zaczyna się o 8.00, zbiórka w Gliwicach pod radiostacją gliwicka o 7.00 kto ma zamiar jechać przez Gliwice. Wyjazd planuje na 7.10.
Osoby nie biorące bezpośrednio udziału w imprezie nic nie płacą.

Proszę o zebranie się do kupy, jest to w sumie jedyna możliwość zobaczyć piękne klasyki oraz pokazać się swoim maluchem oraz pokazać że maluchy istnieją jeszcze a nie stoją w garażach.Proszę nie patrzeć na to a mam obite, drzwi, a mój maluch to ciapek, to nie jest ważne liczy się udział.
Tak samo jest to możliwość do pokonania starego rekordu zlotowego na który przybyło 32 maluchy z naszego forum...

Kto był na tej imprezie wcześniej wie że warto pojechać.

Licze na was, nie zawiedźcie mnie :!:

Dla nie wtajemniczonych oco chodzi w mister maluch:
Adres rozpoczęcia imprezy Tarnowskie Góry ul. Gliwickia 54,
konkursu na najstarszego i najlepiej utrzymanego Fiata 126p, w przedziałach wiekowych:
- 1973/80
- 1981/85
- 1986/90.
Auta będą oceniane pod względem estetyki, sprawności technicznej i części – im więcej oryginalnych, tym lepiej.

Osobna kategoria, w której mogą wystartować pasjonaci udoskonalania swoich maluchów, to samochody tuningowane.

oczywiscie idzie przyjechać i po oglądać sobie do woli za darmochę ;] ja jade kantem bo malan nie skonczony

co do daty jutro konkretnie sie dowiem .

jest 4