Cytat:
|
2003-05-28 07:32:50, Hrumak pisze:
No ja mam podobny problem , zmatowial mi troszke , tez myslalem o TEMPO ... ale ... jak poszedlem do sklepu z lakierami itp to mi powiedzieli jak chcialem tempo ze sie ona nadaje do pastowania starych TIRow , wiec ja juz zglupialem
|
|
To powiedz im ze sa idiotami!
Pasta TEMPO jest zalecana do usówania zarysowań i odświerzania powłok lakierniczych na starszych typach samochodów. Jest lekkoscierną pastą polerską. Uzywałem ją do wszystkich samochodów którymi jeżdziłem. Polecam ją jaknajbardziej. A co do pasty zielonej AUTOMAX jest też dobra ale jest to pasta ścierna i można czasem zamocno przytrzeć gdzieś lakierek jeżeli auto nigdy wcześniej niewidziało prawdziwej polerki. Lakier ma to do siebie że po pewnym czasie wypala sie od słonca i matowieje. Spory wpływ na sprawę powyzszą mają też wpływ inne czynniki atmosferyczne(kwaśne deszcze, rosa, szron, itd.) Więc czym dłuzej auto niepolerowane było pastą, tym wiecej lakieru "zejdzie" po takiej prawdziwej polerce. Na mojego borewicza wyszło dokładnie półtorej tuby "TEMPO" i z niej jestem w zupełności zadowolony.
-----------------
--- Biały ---
ten zły admin