NOWIUTKIE ZDJECIA MOJEGO DF KOMBI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dzisiaj porobiłem zdjecia mojego DF kombi
na dzień dzisiejszy wygląda tak
a jest wysoki tylko dlatego że musiałem wyciągnąć silnik
zdjęcia są w profilu
te 3 ostatnie na aluskach
a do autka bede jeszcze robił chromowany wydech
nie takie kupowane końcówki tylko mam lepszy patent
halogeny jak zdobęde okrągłe na przód i czarny matowy pas na szybe,musze jeszcze zaspawać zamek na tylniej klapie....
z zewnątrz pewnie tyle
a w środku...szykuje sie wiele......

tylna os do przodu przesunieta troche czy zle widze?

G L E B A !!!!!!!!

PS: śliczny

nie myślałem że kombi może tak pięknie wyglądać

strasznie sterczy, ale to nawet z boku ciekawie wygląda, ten hak natomiast mógłby jak dla mnie zniknąć, ale do kombiaka to jeszcze jakoś pasi, ogólnie brawo !

Fajniutki qrcze a kiedys zadnego duzgo fiata bym nie kupil no ale trrafilem na was i od tego sie zaczelo....

No wszystko fajnei ale koła to mnie sie za chu... nie podobają. Po pierwsze za małe sie wydają a po drugie wygladaja jak w resorówkach Matchbox'a - płaskie, bez kształtu, jakby fragment walca z powycinanymi otworami. IMHO nie pasują ale to rzecz gustu. Najważniejsze zeby Tobie sie podobało. Ja np. wiem ze sporo modyfikacji przeprowadzonych przeze mnie wielu nie przypadnie do gustu, ale cóż - ich problem .
Tak wiec fajne auto i jako całość może sie podobać.

ps. Czy przednie szyby mają przepuszczalność światła 70%?

felgi to straszny minis dla tej fury

Lukasz - to ogladaj tylko pierwsze zdjecie

a mi się osobiście podobaja te felgi, ale to moje zdanie, fakt ze moze troche za male, zwlaszcza z tylu, bo kombi to dość ducy jest, ale moze jak siadzie na dół to nie bedzie tak widac.

spox.. tylko albo kolka za male albo siedzi za wysoko

GLEBA. Może jakieś chromowane lusterka i atrapa ??
Ogólnie duże brawa. Ale MUSI BYĆ GLEBA. Inaczej autko wygląda na tych felach wręcz groteskowo.

Świetny! Tylko pasowało by pomyśleć o innych kółeczkach.

Co wy chcecie od tych kolek....jak by byla wieksza gleba to bylby prawie bronx jak z Dilemma

Pozatym zawsze mozna zalozyc wiekszy profil...nie ?

andrzey jest pod wrazeniem zycze powodzenia w dalszych modyfikacjach...

kolor fajny, fele calkiem calkiem, zawiecha no, dopracuje sie jeszcze, ale ogolnie to ZAJEBISTY wielkie brawa

felgi zakladalem 15stki
a oponki dal mi znajomy bo potrzebowalem takie co oni wyrzucaja bo jak narazie nie mam pieniedzy na opony a auto bedzie i tak jeszcze stalo przed niedlugi czas(jakis tydzien)
te oponki to 195/50/15
a bede zakladal 195/55/15
a w dodatku te z tylu sa kompletnie lyse
felgi dlatego takie zalozylem bo ogolnie auto jest kanciaste i pasowaly do niego kanciaste felgi
z mila checia zalozyl bym relingi dachowe z jakiegos auta tylko nie wiem czy nie zepsuje gustu???
a hak poprostu musze miec bo to jest jedyne auto w ktorym on jest a czasami moze sie przydac??????
glebe bede mu dawal zwlaszcza z przodu a z tylu moze jakies konkretne pustaczki???

A wkoncu wiadomo co stało sie z silnikiem ze odmowił posłuszeństwa ?! Remont diesl'a czy wkladasz seryjny silnik ?
pozdrawiam

jak narazie to tylko wyciagnolem silnik i skrzynie biegow
spuscilem olej,i porozbieralem tylko obudowy
silnik czeka na przeglad
ale moj tato mowil ze to bedzie najprawdopodobniej panewka na wale korbowym
ale to sie jeszcze zobaczy
jak narazie to bede montowal benzyniaka a potem sie zalozy diesla
a silnik diesla bede sprzedawal z calym osprzetem
oczywiscie 100% sprawny

Cytat:
2003-08-02 08:19:39, OETTINGER pisze:
jak narazie to tylko wyciagnolem silnik i skrzynie biegow
spuscilem olej,i porozbieralem tylko obudowy
silnik czeka na przeglad
ale moj tato mowil ze to bedzie najprawdopodobniej panewka na wale korbowym
ale to sie jeszcze zobaczy
jak narazie to bede montowal benzyniaka a potem sie zalozy diesla
a silnik diesla bede sprzedawal z calym osprzetem
oczywiscie 100% sprawny

lipa.....
dąrz do tego zeby byl kombiak oryginalny....benzyniakow jest masa...a diesel nie dosc ze oryginalny to jeszcze poruszanie sie na ropie ( oleju opałowym ) jest o wiele tansze...
warto sie nad tym zastanowic.