Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
batonostrow Toyota Previa Ostrów Mazowiecka | 2008-05-04 13:08:00 Baterie są 100% dobre bo wyjmowałem z toyoty corolli znajomych u których pilot działa na tych bateriach. Odpala ze wszystkich kluczyków tj. z dwóch z pilotem im ten serwisowy bez pilota. czy to możliwe że tak odrazu padł jakiś modu?ł |
batonostrow Toyota Previa Ostrów Mazowiecka | 2008-05-04 13:11:35
tak odpala na wszystkich kluczykach |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2008-05-04 16:31:25
Dzialaly i naraz przestaly 2 klucze dzialac?Byl sprowadzony czy nie? ![]() ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
batonostrow Toyota Previa Ostrów Mazowiecka | 2008-05-04 17:06:23
Tak stało się to nagle. początkowo myślałem że to baterie ale niestety nie. Auto sprowadziłem dokładnie rok temu i wszystko normalnie działało. Kluczyki są orginalne. ![]() |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2008-05-04 23:01:32
Masz na priva procedure ,jak nie pomoze to posprawdzaj bezpieczniki ,moze gdzies brakuje ,albo spalony ,a w co byl bity twoj samochod? ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
batonostrow Toyota Previa Ostrów Mazowiecka | 2008-05-10 07:16:21 "Bigelektron" jest WIELKI, pomógł mi w rozwiązaniu mojego problemu. Dziękuje BARDZO ![]() |
wolf_x Lubin | 2008-10-30 08:18:34 mam podobny problem. prosze o pomoc |