Stare fotki znanych rajdowców w ich fiatach :)

« Poprzedni | Następny »
jeśli posiadacie jakieś stare fotki z rajdów znanych bądz mniej znanych zawodników wrzućcie je tutaj

hołowczyc rajd warszawski 1986

hołowczyc rajd warszawski 1987

a to wystartowało w tegorocznym rajdzie niemiec

a tak skonczył

łał!
cudo...

Cytat:
2003-07-31 14:20:54, mountez pisze:
łał!
cudo...

poprosilem kalamusa zeby przysłał mi zdjecia w rozdzielczosci 1280x1024 bo chce na tapete..

Ach te stare Fiaty to były auta można się rozmażyć, no i Stratos prawdziwy smakołyk!!!

Po prostu piekne - nic dodać, nic ująć

Tylko szkoda że tak skończył.Mam nadzieję że wróci do tamtej postaci

Ale ten Fiacior ma felgi
Ja chce fele z TAKIM rantem - qwa, tam jest "rant" szerszy niż cała moja felga . Miodzio...

Cytat:
2003-07-31 14:23:03, Koniu pisze:
Cytat:
2003-07-31 14:20:54, mountez pisze:
łał!
cudo...

poprosilem kalamusa zeby przysłał mi zdjecia w rozdzielczosci 1280x1024 bo chce na tapete..

Jak je bedize sz mial to wrzuc na stronke bo nie tylko ty chcesz miec ladna tapete

właśnie Koniu , nie bądz sknera

Cytat:
2003-07-31 19:25:47, MAGNUM pisze:
właśnie Koniu , nie bądz sknera

troche O/T ten link ale przez pare sekund jest tam rajdowy kant pozatym i tak najlepszy jest maluszek przeskakujący nad porsche historia

[ wiadomość edytowana przez: szociu dnia 2003-08-01 12:59:33 ]

Fiacior zaj...... Lancia tak samo ale wolalbym tego fiata

Ja tam czekam aż Tomek Cecot zbuduje replikę Fiata 131 Abarth i zacznie startować. Wiecej na www.cecot.w.pl

ten fiacior z niemiec to doslownie MALINKA, a te fele, ahhhhhh, tylko pomazyc o takich. szkoda ze skonczyl tak a nie inaczej

wczoraj byłem w plazie i obaczyłem miniaturke takiego fiata zajawiłem sie patrze na cene a tu 120zł okazja

no ja bylem w M1 i tam tez byly takie cuda malutkie po zajebiscie duzych cenach. byly wszystkie WRC i duzo innych rajdowych fajnych bryczek. szukalem kanta ale nie bylo

« Poprzedni | Następny »