| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Michal126 Fiat 126p Bielsko-Biała | 2008-09-13 16:45:27 witam.
Mam do sprzedania fiata 126p świeżo zbudowanego. Auto było składane od podstaw na nowych fabrycznych częściach. Cały układ hamulcowy, kierowniczy jest nowy. Silnik dopiero co poskładany (jeszcze na dotarciu...zrobiłem nim może 200km). Samochód przygotowywałem pod siebie ale niestety plany troche się zmieniły i jestem zmuszony go sprzedać. Silnik jest złożony na wałku 385, głowica splanowana -4mm, spolerowane kanały...przydałby się do niego jakiś dobry gaźnik i wydech. Zawieszenie przód resor klepany na 13mm (chyba trzeba bedzie troche się z nim pobawić bo jest źle sklepany i stoi wysoko), tył sprężyny przycięte o 1 zwój i końcówki zagniecione plus amortyzatory robione na zamówienie (utwardzone i skrócony skok) Lekkie drzwi, dystanse 20mm na koło itd... dokładam jeszcze dużo części (wszystkie jakie mam )
Sprzedaje bez pasów i siedzeń!! Auto stało przez ostatnie 2 miesiące więc przydałoby się mu zrobic mały przegląd Cena jaka mnie interesuje to 1500zł do negocjacji (czekam na poważne oferty od ludzi wiedzących "o co chodzi") więcej info tel. 602589159 gg 4427615 mail ml-rally@o2.pl Mam jeszcze nowe siedzenia kubełkowe Mirco WRC jeśli dostane za nie dobrą cene to moge dożucić do malucha Jest problem z papierami do autka...mianowicie nie ma ich ale w cenie dożuce drugiego "malucha" z aktualnymi papierami jeśli będzie trzeba wiecej info na pw tel itp
zdjęcia:
![]() [ wiadomość edytowana przez: Michal126 dnia 2008-09-13 16:48:45 ] |