Kilka fotosy z grudziadzkiego kjs`u

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sa tutaj w galerii...
Tytuł strony

ogladajcie bo jest pelen wypas

wypas wypas!!!!!!

tylko filmiki cos nie chulaja jak trzeba a po ogladnieciu zdjec sie strasznie napalilem

rajdowiec pelna geba

tytlko te filmiki....

no niestety kamerki nie mielismy...moze bedzie na next kjs...tez szutry...

Ja też chce zobaczyc ale: "Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu."

Morze wrzuc strone na jakis inny serwer

Pozdr.
Seba

A kurewa mialobyc na republice tak dobrze...
jakie servery za free nie maja limitow???

Suuuuuper!!!!!! Jak wszystko sie ułoży to może na jednym z letnich kjs'ów sie pojawie!! Zobaczymy!! Gdybyś był iprzejmy to napisz ile żądają za wpisowe i czy ewentualnie lekki, znający teren pilot by sie znalazł!!

nastepny jest w tucholi...tzn ma byc...ale podobno jakies klopoty maja i nie wiadomo czy bedzie...planowany byl bodajze na 5 lipca...
dokladnie bede wiedzial po niedzieli...
a pilot ci raczej nie bedzie potrzebny(tzn. bedzie ale nie musi kumac trasy...puscisz sie za nami albo kims innym...)
wpisowe 50zł(od zalogi gdy obaj sa zrzeszeni w klubie pzmotu) a dla niezrzeszonych 100zł(od zalogi)...
w tucholi tez powinny byc takie szutry....

STÓWĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Oszaleli??????????????
Co do lipca to jeszcze nie wiem. Prawdopodobnie jeszcze nie zdążę przgotować autka. Czeka mnie zawiecha i dokończenie wstawiania klatki.Ale sierpień moze już tak, Moze przy okazji zlotu terenówek w Chojnicach (organizuje mój wujas) pojawie sie w Twoich okolicach.
P.S. Kto doginał rurki twojej klatki?? Nie podobają mi sie przednie gięcia rurek!!
Pozdrawiam i do zobaczenia. Cze!!

fajniutkie:)
widze ze "woz serwisowym" takze w barwach team'u:)

Klatka to jest typowa oldtimerowa klatka z malca rallcrosowo-wyscigowego z lat `80...jeszcze do niedawna jezdzila w malcu rallycrosowym(do 2001roku)...jest bardzo mocna...choc na taka nie wyglada...swoje juz przezyla..zmienilem jej tylko plytki do mocowania do nadwoozia i odmalowalem...fajowa...jest...

masz foty albo opisalbys jakiej konstrukcji jest....???

Cytat:
2003-06-20 13:52:36, mountez pisze:
fajniutkie
widze ze "woz serwisowym" takze w barwach team'u

hehe woz serwisowy to moja maszyna.. w wakacje przechodzi generalny remont z przeszczepem wlacznie, bedzie druga mlodosc tego maldona, narazie robi nam za dupowoz i sprzet do wozenia klamotow / support na kjs'ach i w innych "tunerskich" sprawach

A ja mam chyba pecha, bo od 2 dni ciągle:
"Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu."

Dupa!

Madcar! Nie rozumiem jednej rzeczy: z jednej strony rajdówka, a z drugiej "umc, umc" na tylnej półce, dywaniki, maty wygłuszające, na pewno "keller" na blachach, nie widzę konsekwencji. Wozisz niepotrzebne ca. 40 kg! Ty wiesz ile szybszy będzie potwór, jak to wszystko wywalisz?!
Pozdro

Jak nie rozumiesz to trudno...glosniki sa...bo trudne je wyjac...wiesz ile sie nameczylem aby ta polke tam wsadzic???a na dojazdowkach i na trasie to co pilot ma mi spiewac???
A gdzie ty widzisz dywaniki???zostaly tylko i wylacznie wykladziny...
a tego ustrojstwa tez nie mam...goluskie blachy pod wykladzina sa...mat wygluszajacych tez nie ma..

Cytat:
2003-06-21 01:38:30, Madcar pisze:
Jak nie rozumiesz to trudno...glosniki sa...bo trudne je wyjac...wiesz ile sie nameczylem aby ta polke tam wsadzic???a na dojazdowkach i na trasie to co pilot ma mi spiewac???
A gdzie ty widzisz dywaniki???zostaly tylko i wylacznie wykladziny...
a tego ustrojstwa tez nie mam...goluskie blachy pod wykladzina sa...mat wygluszajacych tez nie ma..

z braku wlasnej rajdowki jestem teraz jego pilotem i mowie tu i teraz ze SPIEWAC NIE BEDE

to jest taka lepsza wersja interkomu...
z duuuuuużymi słuchawkami

wyrzuc te maty Yaninnya ma racje
nie ma to jak sluchac silnika
a u mnie jak wylaze po dluzszej drodze to wogole nic nie slysze kiedys mialem taka sytulacje z policja ze mnie zatrzymali a ja polecen policjanta nie slyszalem bo ogluchlem od dlugiej jazdy

Mówisz, że namęczyłeś sie by włozyć półkę. A ja mam pytanie. W takim razie kiedy ją wkładałeś?? Jeśli po włożaniu klatki to widocznie lubisz lekko poszpanować klatką i muzą. Jeśli natomiast włożyłeś klatkę przy włożonej półce to gratuluję umiejętności. Ja walczę ze swoją klatką już 3 dzień z kompletnie wybebeszonym autem!!