MotoNews.pl

Poduszka silnika carina e

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
mam carine e 96r 2.0 td i zaczeło mi coś drżeć z przodu z prawej stronie i dodatkowo przy niskich obrotach wibracje przenoszą się na deskę rozdzielczą mechanik po pobieżnych oględzinach stwierdził że to poduszka silnika jest do wymiany pewnie tak tylko co teraz??? w aso powiedzieli mi 670 zł a o zamiennikach nikt nie słyszał (w tadgumie już pytałem) może ma ktoś doświadczenie w tej sprawie i podsunie mi jakieś sensowne rozwiązanie (prócz aso) może jest jakiś sposób regeneracji lub adaptacja takiej poduszki od innego pojazdu proszę o pomoc. POZDRAWIAM WSZYSTKICH

P.S carina diesel na zimę jest zajeb...ta pali lepiej niż niejeden VW w lecie ...

Zobacz może na szrocie, sporo części można tam dostać i przede wszystkim oryginalnych

Kolega z Aso powiedziałem mi tyle że nie opłaca sie tego wymieniac bo i tak sie zerwie Bo ona podobnież jest na jakis 3-ech śrubach czy cuś i powiedział że jak nie mam jeszcze objawów typu szarpanie i telepanie autem to nie ma sensu ALe u Ciebie chyba już pora On też ma Carine i zrobił sobie jakiegoś patenta zaadaptowanego z Corroli E11 bodajże ale szczegółów nie znam Powodzenia życzę

Jak nie nowa... to tylko uzywana oryginalna.Kazde inne rozwiazanie to rzezba i niewiadomo jaki efekt.

-----------------
Toyota Lexus diagnostyka i naprawa
Rowniez hybrydowe i wersje USA
Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream
Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera.
Naprawa elektroniki.
Regeneracja sterownikow Air bag.
Wpisywanie nr.Vin w komputer