JEST KSIĄŻKA ESPERO!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wg „gorącej” info z WkiŁ „..właśnie otrzymaliśmy do rąk pierwsze egzemplarze książki ESPERO...”!!!
STARTUJEMY!!

Zainteresowanych proszę o wpłatę kwoty 45zł na konto:

PHP „PLUS 4”, 40-108 Katowice, ul. Dębowa 70

BRE S.A. WBD O/ŁÓDŹ 75 1140 2004 0000 3602 3021 1050

Proszę podać dokładne namiary do wysyłki –najchętniej widziany e-melek na mój adres: brpl@wp.pl

Bogdan, a może dla tzw. miejscowych jakiś szybki spocik np. jutro wieczorem. Będzie szybko, bez papierkowej roboty no i w końcu może się poznamy

Ps.
....i moje niebieskie budziki

Bogdan ja bylbym za tym co napisal HenBas jakies spotkanie w katowicach i sprawa zalatwiona bez zadnych przesylek.
Co ty na to?

Hmmm...pracuję od rana do wieczora bo to pieprzony urlopowy czas!!/ale nie dla mnie /...Może po 19.00 mógłbym się urwać na godzinkę chociaż głowy nie dam!
Spróbujmy w takim razie godz.19-19.15 może też na Muchowcu??...duży parking przy lotnisku /na dole/???

Mam nadzieję, że nie nawalili byków w tej książce. Bo jej opis na ich stronie (modernizacja espero w 99 roku) był taki hmm.

Gdyby sprawa spotkanka w Katowicach była zakceptowana proszę o jakiś SeSeMesik na nr 608 47 96 16...od 8.30 nie będę miał dostępu do komputera na cały dzionek więc nie będę mógł czytać ewent.odpowiedzi na forum!
Dla wszystkich spoza Katowicuf oczywiście aktualne dane w 1-szym poście tego wątku !!

Wieczorkiem zrobię weryfikację listy wszystkich zamówień /z forum, z priv-a/ -spróbuję opublikować pełną listę ....ale nie wiem czy to nie będzie już ...przetwarzanie w celach marketingowych.. "... Oj ale mnie ktoś zastrzelił takim hasełem!

Bogdan, czyli dzisiaj tj. 13 sierpień ok 19.00 przy lotnisku Muchowiec. Ale parking obok "OPLA" czy ten drugi większy - tam mieliśmy zlot w lutym i następny "foliowy", na który nie dotarłeś

Na szczęście jeszcze moment jestem przed monitorem Parking ten "stary" -patrząc z góry od Paderewy to "na dole" za płytą lotniska...czyli po prostu ten najczęściej "używany " parking Muchowca Do zobaczonka!...tylko czy ktoś jeszcze przyjedzie? zobaczymy.P.S.gdyby była problema pyknijta mi SMS na ten nr co podałem wyżej. Teraz już ZNIKAM!...do wieczora!

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2003-08-13 09:01:13 ]

Ok Bogdan, jakby co to na Twoją komórkę !

No to Katowice i okolice - dzisiaj godz 19.00 Muchowiec - składka na książkę o Espero - zaleca się liczny udział

No to napiszcie jak wrażenia !!

no i mam ją
dnia 13.08.03(mam nadzieję że nie przyniesie mi to pecha) o godz 11,00
stałem się szczęśliwym posiadaczem owej książki
(czyżby jako pierwszy?)

No to kilka informacji na jej temat - czy warta jest tej kasy ?

hmm.... ciężko powiedzieć (napisać ) mam ją od pół godziny ...
większość informacji zawiera nasza skanowana serwisówka ( espero.of.pl RZĄDZI )
książka ta posiada 243 strony z czego około 50 zawiera schematy itp. nasz skan ma kilka razy więcej stron . ale moim skromnym zdaniem to warto.

He,he,he!

Nie chwalę się, ale miałem ją dokładnie dzisiaj o godz. 10.47 - więc chyba przed Tobą, ale nic to, może ktoś miał wczoraj?

Ja też nie przeglądałem bo siedzę w robocie !!!!

O wrażeniach wypowiemy się pewnie wszyscy w osobnym poscie!

PZDR.

chylę czoła
ja o tej godzinie byłem gdzieś pomiędzy al.niepodległości i kazimierzowską na madalińskiego może się widzieliśmy (mijaliśmy)

A ja już wysłałem przelewem przez Internet pieniążki na podane konto i pozostało mi jedynie czekać

A tak z ciekawości, to może podany jest jej nakład?

jakoś się nie doczytałem
ale napisali, że zamówienia realizują do wyczerpania nakładu, a więc spieszcie się

Jeszcze raz celem przypomnienia dla Katowic i okolic - spotkanie i zbiórka kasy na książkę przy lotnisku Muchowiec o godz. 19.00