MotoNews.pl
4 Co sądzicie o "płomieniach"? naklejki (22492/0) - NT

Co sądzicie o "płomieniach"? naklejki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak teraz patrze na bok mojego kanta i tak jakoś "łyso" wygląda po zdjęciu tych listew, zwłaszcza że progi też są pod kolor nadwozia, a moze poprostu już się przyzwyczaiłem ze te listwy zawsze były i takie złudzenie mam.
Tak sobie myślałem czym mozna by wypełnić tą powierzchnie, i pomysł padł na naklejki płomienie na maske i po bokach przez całą długość błotnika, drzwi przednich aż po tylnie, co o tym sądzicie? widziałem 2 razy takiego kanta, płomienie maska + boki i musze przyznać że na białym lakierze to wyglądało zajebiście, z tą różnicą że on miał chyba malowane, bo nie było widać że klejone był. wyglądał tak jakby bardziej......żywy. czy wogól mozna kupic takie naklejki? na maske wiem na 100% bo w wandzie jest za 20 zł , ale czy na boki?
może macie inne koncepcje?, czu poprostu nie kombinować?

ja bym tam nie kombinowal na bok to naklejka Fiat & Fuious i styknie takie moje zdanie

alowane tak, naklejane nie.... choc zrobisz jak zechcesz.

witam kolega zabudowal plomienie do fiata125p ale on malowal w takiej firmie i to wyglada spoko a naklejane tez mialem 1 dzien beznadzieja ja bym polecal malowane jak juz cos ale ja sie juz wyleczylem z naklejek i moim zdaniem nie naklejaj nic tak jest najlepiej pozdrawiam

malowane tak , wiem z doświadczenia , auto się wróżnia ma swój styl , zwraca na siebie uwage zdjęcie w profilu mój star czarny DF z płomieniami
Co do naklejek ... wiadomo można je odkleić ale to już nie to samo .

Rino nie naklejaj...Goła blacha i tyle

www.wiejski.tuning.prv.pl

daj sobie spokoj z tym
mnie tez nachodzily plomienie na mojego DF ale jak zobaczylem takie plomienie na bmw to odrazu mi przeszly checi
malowane taaaakkkk ale naklejane niiiieee

BLADY ładne felgi w tym fiacie miałeś. ja mam taką jedną w zapasie i chetnie znalazłbym drugą hehe wtedy od razu na tył bym założył.kurde ma ktoś z okolicy trójmiasta taką felgę?
btw: po rumi jeździ taki dziadek błękitnym kantem na takich czterech felgach a ja jak go widzę to zawsze się ślinię na ten widok

skad mozna wziac naklejke F&F...?

Cytat:
2003-08-07 13:37:01, kipra pisze:
skad mozna wziac naklejke F&F...?

trzeba sobie cięzko zapracować....