| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
profil-usunięty | 2008-11-16 15:16:23 Witam, mam do sprzedania moją rajdówkę. Samochód kupiłem częściowo przerobiony w 2005 roku.
Oto co było zrobione: - nadwozie obspawane, pomalowane na kolor niebieski - hamulce przerobione na tarczowe od Fiata CC/SC, - ręczny hyrdauliczny, - trochę wzmocniony seryjny silnik. Moje modyfikacje: - nowy silnik : * wałek Kałuża 555 * głowica -5mm, miedziana uszczelka, powiększone zawory ssące, korekta kanałów * breda * gaźnik ś.p. Mazika ( nieprzerywa NIGDY!) * 2 szlif * alu miska olejowa 3,5 litra * dolot RALLYCROSSOWY + filtr powietrza sportowy * alu koło na alternatorze * elektroniczny zapłon z eleganta * elektryczna pompa paliwa * wszystkie nowe śrubki, blachy skręcane na nierdzewkach * zalany olejem Casrol RS 10W60 * alu płyta pod silnik - skrzynia biegów nowa z przebiegiem 20kkm: * nowy docisk i tarcza * nowy olej - wnętrze samochody * malowanie na biało * obrotomierz lumel do 8k * pasy z napinaczem 4 punktowe SCHROTH * kierownica skórzana + dystans -karoseria: * podcięte nadkola, żeby wchodziły szersze opony (robione z zamiarem wstawienia plastikowych nadkoli) * modyfikacja zderzaka pod sztywny hol * dodatkowo montowane światła dalekosiężne - zawieszenie: * amortyzatory tył BILSTEIN, sprężyny podcięte * amortyzatory przód tylne, resor sklepany na 11 cm * dystanse alu z pierścieniem 2 cm * 2 komplety felg z SC i SC VAN * dużo opon - sztywny hol wraz z instalacją To tyle co pamiętam na tą chwilę z wyposażenia. Samochód do zobaczenia w Rybniku. Moje modyfikacje były przeprowadzane w zimę 2006/2007. Samochód w 2007 roku przejechał 5 imprez z czego 3 razy był pierwszy 1 raz drugi i jeden czwarty. W 2008 roku ze względu na brak czasu auto stoi w garażu. Dodaję gratis wszystkie części jakie uzbierałem, sztywny hol oraz drugi silnik prawie seryjny i skrzynie biegów. Z auta jedynie zabieram fotele kubełkowe, więc auto jest bez foteli. OC i przeglad do sierpnia 2009 fotki : http://allegro.pl/show_item.php?item=484329807 cena 2000 zł |
mefray katowice | 2008-12-07 21:06:16 aktualny?
opuścisz cos? podaj jakis nr kontaktowy i jak moge prosic wiecej zdjec na mefray@gmail.com[addsig] |