Cytat:
|
2008-12-18 15:03:34, Cromm pisze:
Troche mnie ten Tarnow jakos odrzuca ....ale to moze dlatego ze zle wspomnienia i uraz |
|
Miałeś z nim jakieś przejścia ? Zapomnij o nim. Kupiłem kiedyś u niego zderzak tylny za 150zł "na zapas". Poleżał kilka miesięcy w piwnicy ( kupowałem w sierpniu, potrzebowałem w styczniu ).
Potem miałem dzwona, no to ucieszony, że przynajmniej zderzak już mam, zawożę do blacharza. Trochę minęło, blacharz do mnie dzwoni, że zderzak pęknięty, a tworzywo niespawalne. No to ja za telefon i do Pinka. I słyszę "No, dałem Ci na niego dobrą cenę, to przecież mogło być coś z nim nie tak. Zwrotów nie przyjmuję."
O tydzień się przesunął odbiór auta, bo było szukanie zderzaka na potęgę, dodatkowe koszty, i nerwy.
Tym sposobem nie kupuję nic więcej u niego. Wolę zapłacić więcej w Węgrzcach, a mieć rzeczy sprawne, a do tego czyste, i miłych sprzedawców.
Cytat:
|
2008-12-18 21:10:42, Perzan pisze:
No nie wiem... ja to dołożyłem, ale albo ja nie umiem tego dobrze ustawić albo to guzik daje Aha, do tego dorzuć jeszcze koszt dodatkowego przekaźnika czasowego (pewnie kosmiczny) i dodatkowego wyłącznika w kabinie. Może w zbiorniczku da się zrobić tylko dziurę na pompkę. Ale zanim zaczniesz o kompletować, to sprawdź czy w ogóle masz instalację elektryczną pod to wszystko No chyba że lubisz totalną rzeźbę i druciarstwo na maksa Pozdro.
|
|
Niewiele daje, bo za rzadko spryskujemy - jakbyś spryskiwał równie często, co szybę, to dawałoby sporo - sprawdzone - zbiornik 4,7L poszedł na odcinku Bochnia - Katowice.
A brak instalacji to jakaś przeszkoda ? Lutownica gryzie ? Czuję się urażony, i żądam satysfakcji ( drążki poprzeczne tylnego zawieszenia leżą już gotowe )
pzdr