Spot KRK Zajezdnia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ma ktos ochote na spocik? jesli tak to deklarowac sie szybko i ustawimy sie jakos na niedziele na przyklad.

poduszki pod skrzynią 'kaput' i pęknięte nadkole aż do podłogi tylnej... mnie nie będzie

poza tym musicie poprawić jeszcze mój czas żebym miał po co jechać

nie mówie tak, ale nie mówie tez nie. z soboty na niedziele czeka mnie daleka droga (jakies 1200km), wiec pewnie bede odsypial, ale jesli sie uda to sie pojawie, ale tylko "towarzysko".
ps mam nadzieje ze kant przetrzyma taką droge.

a tak w ogóle to szykujcie maluchy na sierpień/wrzesień bo może być ostro...

już za dużo i tak napisałem

hmm... czy ja o czyms nie wiem schwepes? Tak wogole to jak wyglada sprawa ze szczurowa bo cos mi sie obilo o uszy ale nieznam zadnych szczegolow

na zlot ogólnopolski w Szczurowej chyba trochę za późno, natomiast o 'zlocie południa' jeszcze pomyślimy (myślę że kilka osób spoza KRK też się skusi)..
jak spotkamy się kiedyś całą ekipą na zajezdni to ustalimy wszystko, bo trzeba będzie tor wynająć i za to zapłacić, więć przydała by się duża grupa osób z Krakowa, żeby koszt był znośny..

ale aktualnie jest jeszcze jeden pomysł.. na razie w fazie projektu - TOP SIKRET

Cytat:
2003-07-31 23:35:55, schwepes pisze:
na zlot ogólnopolski w Szczurowej chyba trochę za późno, natomiast o 'zlocie południa' jeszcze pomyślimy (myślę że kilka osób spoza KRK też się skusi)..
jak spotkamy się kiedyś całą ekipą na zajezdni to ustalimy wszystko, bo trzeba będzie tor wynająć i za to zapłacić, więć przydała by się duża grupa osób z Krakowa, żeby koszt był znośny..

ale aktualnie jest jeszcze jeden pomysł.. na razie w fazie projektu - TOP SIKRET

to są dzwońce dopiero, pokręcą, namieszają, i tak zostawią

Ja w niedziele powinienem sie pojawić

jesli ustalicie cos wiekszego to wroclaw tez bedzie reprezentowany

mysle ze Toruń tez jak najbardziej wypadaloby sie w koncu spotkac... tyle ze wtedy jakis nocleg w kraku czy gdzies tam trzeba bedzie zadilowac..

Hmmm a moga wpasc na ten spocik takze nowi??? ) jestem juz na forum troche ) ale na spocie jeszcze nie bylem nigdy

Na jakis wiekszy zlocik poludnia jak najbardziej przyjade.
Szwepi - napisz cos wiecej...

Cytat:
2003-08-01 01:55:27, Bajpass pisze:
Hmmm a moga wpasc na ten spocik takze nowi??? ) jestem juz na forum troche ) ale na spocie jeszcze nie bylem nigdy

oczywiscie ze tak, jesli myslisz cos powaznie o wstąpieniu do klubu to jak najbardziej......

To bardzo bym prosil wszystkich zainteresowanych o potwierdzenie swojej obecnosci w niedziele np o godz 18. Kto bedzie kto niebedzie.

powinienem byc.... chyba ze cos sie stanie strasznego

tak jak pisalem wczesniej, ale nie obiecuje na 100%

Ja to samo:jak poskładam nadkola i zderzak.Ale raczej tak

może będe.....kantem
jak jutro zapali...

A o ktorej planujecie sie w niedziele spotkac??? i gdzie dokladnie???? tam na terenie starej zajezdnia autobusowej na czyżynach????

stara zajezdnia

pojawi sie ktos jutro na spocie kraków rally