| « Poprzedni | Następny » |
Poramancza F&F MEMBER 125p jaworzno | a co byscie chłopaki powiedzieli na spota w jaworznie?
|
szociu Nivelator Jaworzno | ja jestem za ale dopiero pod koniec sierpnia bo wtedy bede mial maluszka... |
Patryk_malacz chrysler sebring 2,5 ... Katowice | Może być tylko żeby było dużo ludzi bo ostatni byłzlot w TYCHACH i było 9 autek z tego 5 z www.mtc.prv.pl |
DamianS F&F Sympatyk Mercedes 230E Wola | ja jestem w trakcie blachary w tej chwili |
Marek_C Fiat Uno Olkusz | Dajcie dobry termin to Olkusz przyjedzie! |
Patryk_malacz chrysler sebring 2,5 ... Katowice | co byście powiedzieli na ostatnią sobote sierpnia albo ostatnią niedziele to jest 31.08.2003 |
Marek_C Fiat Uno Olkusz | Termin (31-08-2003) jest OK Mi pasuje! |
rabbit Fiat 126p Chrzanów | witam ja jestem za w ostatnia niedziele lub sobote sierpnia akurat wruce z wakacji teras moze dojade bo do tych nie dojechalem defekt w libiazu dobrze ze tak blisko (zabierak)tulko szkoda ze nie mialem zapasu przy sobie |
szociu Nivelator Jaworzno | tez postaram sie pojawić mnie termin sobota - niedziela pasuje, kwestia gdzie sie spotkamy? [ wiadomość edytowana przez: szociu dnia 2003-08-06 16:02:19 ] |
Patryk_malacz chrysler sebring 2,5 ... Katowice | Ja jestem za 30 lub 31 sierpnia |
Marek_C Fiat Uno Olkusz | No co jest panowie? Będzie coś z tego czy nie? 31 sierpnia ??? |
zigzag 126 p Bytom | Bede co prawda po wielkiej imprezie w Krakowskim Epsilonie ale daje kolejna chec pojawienia sie (o ile trafie) |
Poramancza F&F MEMBER 125p jaworzno | no to Panowie 31 sierpnia OWR Sosina , wystarczy zapytac ludzi a na pewno wytlumacza.
pomozcie znalezc 2,0 dohc |
Patryk_malacz chrysler sebring 2,5 ... Katowice | widze że mały odzew ehhhh |
Patryk_malacz chrysler sebring 2,5 ... Katowice | widze że mały odzew ehhhh |
szociu Nivelator Jaworzno | hmm sosina... ale kupa ludu tam bedzie i niebardzo bedzie jak poszalec... proponuje dla hardcorowcow zwir/szutr w lesie na legu kolo elektrowni |
| « Poprzedni | Następny » | |