Panda!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej rodacy.moze pare slow o sobie a raczej o swoim wozie.jestem z olsztyna i moj wozik tezjak sie domysliliscie to fiatpanda 770cm z 92 roku.fura ma juz ponad 120 tys km i tzryma sie dobrze.jesli ktos poszukuje jakis materialow o pandzie lub jakichs czesci do nich to z przyjemnoscia pomoge.przeczytalem dzis wszystkie posty z tego foru i wiem juz ze amory lepiej zrwegeneruje a szybki sam przyciemnie.moja furka rozpedza sie do 100 ok 20s a lecialem nia nawet 150km/h (z wiatrem) w planach wraz z przyplywem gotowki sa modyfikacje pandy:w przyslym tygodniu dostaje sportowa koncowke Dtm.ale wpierw musze sie uporac z drobnymi usterkami.no a efekt dovelowy to silnik 1.4 z fiata uno.przy malej masie mojej fury zrobi z niej prawdziwa rakiete.no a zaraz rozpoczne kolejny temat zwiazany z moim mlym duzym problemem dot. ww opisanego samochodu.Pozdrawiam wszystkich Marcin P.

cze, przyślij fotki i umieść w profilu

oczywiscie ze to zrobie jak tylko zdobede cyfrowke.ale na razie to pelna seria tyle ze ma cale czerwone tylne lampy.nie dawno odnowilem felgi (zwykle fiatowsie stalowki) i maznalem je na srebno i sie zastanwiam czy nie przemalowac ich na bialo?jakie jest wasze zdanie?