Sprzedam Omega A 3,0 24V manual klima skora sedan "93

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Plany byly inne wiec niestety z moich zamysłów co do zrobienia fajnej omegi zakonczyly sie na początku drogi.

Mam do sprzedania w cenie duzo poniżej zainwestowanych pieniędzy taką oto Omege:
Silnik C30SE 3,0 24V R6 204KM
Sedan
1993
klimatyzacja - sprawna
przednie fotele grzane skórzane recaro
tempomat - nie dziala
komputer (z menu w j. polskim ) sprawny
4x el. szyby
cent zamek z pilotem
alarm
alu felgi
Instalacja gazowa

Zdjęcia mozna zobaczyć Tu
www.cita.pl/omega/sprzedam/

Samochód kupilem z przeznaczeniem do zabawy ... niestety zmieniła mi sie sytuacja życiowa i nie stać mnie na drugi samochód. Zdązylem doprowadzić ją do naprawde przyzwoitego stanu.
Silnik został sprawdzony - głowica splanowana (-0,1), docierane gniazda, prowadnice. Blok honowany, nowe pierścienie. Wał - szlif (tylko korby), nowe pierścienie. Wszytsko widać na zdjęciach.

Nowa podpora wału, przegub elastyczny na wale. Linki i szczęki ręcznego. Nowa chłodnica klimy - klima w pełni sprawna.
Nie zdążylem podączyć grzanych siedzen - są przełączniki - wystarczy podłączyć, podobnie z grzanymi spryskiwaczami.
Nie dziala tempomat.
Cała reszta sprawna.
Nie mówie o takich zrobionych rzeczach jak gumy na wahaczach, koncówki drązków itd - bo to grosze.

Widoczne na zdjęciach CB nie jest na sprzedaż, z resztą nie ma go już w samochodzie, takoż i CD
W zależności od ceny jaką otrzymam - moze zostać widoczna na zdjęciach drewniania kierownica (D&W).
Jesli ktoś szuka samochodu do jeżdzenie lub samochodu do dalszych modyfikacji - mysle, ze to b. dobra baza.

Jakies 2-3 tyg temu najechał mnie koleś na skrzyżowaniu w wyniku czego do wymiany jest tylny zderzak - też widioczny na zdjęciu. Ja już wiedzialem, ze bede ją sprzedawał, wiec nie robilem - z resztą uszkodzenie jest niewielkie.

Przegląd wazny do 10/2010

Cena jedyne 3999PLN - ale mozna jeszcze ew. porozmawiac.

Kontakt na PW albo 791 792 009

TU znajdziesz zdjęcia OMEGI

[ wiadomość edytowana przez: cita dnia 2009-11-09 11:25:51 ]

[ wiadomość edytowana przez: cita dnia 2009-11-09 11:28:05 ]

odpowiadając na pytania:
jutro zrobie zdjęcie progów, drzwi oraz nakoli