Pyanie z cyklu dlaczego ten bezpiecznik ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hejka
Wreszcie znalazlem przyczyne naglego zaprzestania dzialania regulacji el. lusterek i zegara na konsoli sordkowej, spalił sie bezpiecznik 15A po lewej stronie kierownicy.
Dlaczego podczas kolizji akurat on, czy winne moglo byc temu latajce radio ktore pociagnelo pare kabelkow ze soba ?
Co moglo spowodowac jego przepalenie, wstrzas, jakies spiecie (jeden kabel z radia zostal zerwany) .....pytam bo ciekawosc mnie drazy.

Oto fotka tego bezpiecznika i mojego paluch ktory wskazuje winowajce calego zajscia..

Zamiast palucha to mogles zrobic fote klapki z opisem,bo raczej nikt nie pamieta wszystkich opisow z wszystkich modeli.
PS nie cierpie jak ktos wtyka bezpieczniki do gory nogami

wlasnie nie pamietam opisu z tego co mi po glowie chodzi to cit, cif cil....
zrobie fotke opisu
Bede jeszcze raz skrecal plastiki bo dalem sobie siana dzis wymarzłem w garazu, bezpiecznik tez poprawie

Cytat:
2009-02-21 17:05:53, Cromm pisze:
wlasnie nie pamietam opisu z tego co mi po glowie chodzi to cit, cif cil.... zrobie fotke opisu Bede jeszcze raz skrecal plastiki bo dalem sobie siana dzis wymarzłem w garazu, bezpiecznik tez poprawie

CIG od cygaretlow,jak bys chopie po sloncku godol to bys sie kapnol -zasilanie gniazda zapalniczki i radia.