| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mariusz_P LOB SYMPATYK Limo Long Vehicle Gdynia Kosakowo | 2009-03-15 22:46:46 Witam serdecznie,po sprzedaży Omesi zostało mi solidne nagłośnienie sekcji sub-niskotonowej.Sprzęt raczej dla znawców tematu i sympatyków dobrego masażu pleców,oraz dB Drag maniaków. Zestaw kompletowałem,przygotowywałem już od ponad roku.(Z czego zaledwie niedługo używałem(weekendowo) jednego głośnika i jednej końcówki mocy).A składa sie z dwóch głośników bardzo cenionej na rynku audio fiirmy CarPower,model Sonic 15 cali!!! sama cewka napedzająca membrane ma średnice 7,5cm!!! Skok membrany łącznie 50mm Jako końcówki mocy pracują dwa monobloki cyfrowe SinusLive SLA 1500,dające prawdziwej mocy po okolo 1,2kW na głośnik.Jest to pożądna niemiecka produkcja. O bardzo wysokiej sprawności energetycznej (jeśli ktoś wie,jak działa wzmacniacz audio cyfrowy) .Pragne sprzedać w całym zestawie,ale spokojnie całość można podzielić na dwa osobne zestawy. Głośniki pracują w dwóch osobnych skrzyniach trapezach, wykonanych z solidnych płyt dodatkowo wzmacnianych,w konstrukcji bass reflex o bardzo dużej powierzchni, strojonych okolo 45Hz dla uzyskania dużego SPL (zalecane zestrojenie wyżej) Skrzynie spasowane wymiarowo pod Kuferek Omegi,ze skosamy z tylu w strone oparcia.Wykończone frontowo skórą. Do całego zestawu dorzuce gratic reszte zabudowy pod wzmacniacz,kondensator, oraz atrape ze znaczkiem OPLA i logiem Irmschera.Również w skórze. Mam jeszcze kabelek o przekroju 50mm2. Dodam,iż całość była kupowana jako nowa ze sklepu. Prosze popatrzeć na allegro po ile chodzą komponenty mojego zestawu i zaproponować mi cene. Wzmacniacze SinusLive SLA 1500 i głośniki CarPower Sonic 15 Przepraszam,ale na dzień dzisiejszy mam jedynie poglądowy filmik mojej bestii z założonym systemem audio,lecz pokazaną inną końcówka mocy,dla chętnych zdjęcia na maila. Sprzedaję,gdyż wraz ze zmianą auta,zmieniła sie koncepcja i potrzebuje pieniążki na nowy projekt.http://www.youtube.com/watch?v=RbX1mSxLvls
Pytania? PRIV lub 0601-257-890 [ wiadomość edytowana przez: Mariusz_P dnia 2009-03-15 22:48:54 ] |