UWAGA! ZAMÓWIENIA NA KSIĄŻKĘ ESPERO Wydanie WKiŁ 2003r.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sorki za "nowy"temat ale widzę,że jak się dopisałem w starym to echo!
Uprzejmnie informuję szeroką rzeszę forumowiiczów iż,że dotałem do firmy odpowiedź z WKiŁ w sprawie książki Espero !!!
UWAGA! KSIĄŻKA MA SIĘ UKAZAĆ NA POCZĄTKU SIERPNIA AD 2003 R.!! CENA HURTOWA OK.42 ZŁ POLSKICH NOWYCH. Mam też warunki zamówienia.
Więc przygotujta się Panowie psycho-fizycznie!-jak dostanę info,że już leży na ich magazynie będę tworzył listę chętnych /dane z adresem domowym i adresem e-mail proszę na priva!/ ...niestety pieniążki też /konkretną kwotę i numer konta podam później zainteresowanym / Pozdrowionka!!

.

biere

Także biere

Jestem chetny !!! Zamawiam 1 szt.

Ja też bierący jestem, ale idę na urlopek od poniedziałku i wracam 9 sierpnia - mam nadzieję, że do tego czasu książka jeszcze się nie pojawi

Czytać nie umieta? Bogdan1 napisał, że będzie tworzył listę jak książka bedzie na magazynie!

Ja nie UMIM !
Skońcyłem siedem klas podstawufki, usmej nie zdonżyłem

Ja jestem za ksiazka !!!!!

A jakie koszty przesyłki?
Masz też układy na poczcie?

Na poczcie mam układy....tyle,że w "drugą stronę" Jak wysłałem w kwietniu słynnym PRIORYTETEM klubową naklejkę do kolegi z W-wy to do dzisiaj nie dotarła ...nie wiem ile dokładnie przesyłka ale myślę, że POLECONY o takiej wadze będzie kosztował ok.6 zł.
Wszyćkie szczegóły jak będę miał książkę w ręcach! -wtedy mogie jom zważyć na poczcie no i poznam dokładnom cenem

BIORĘ !!!!

zwłaszcza jeśli kolportuje Bogdan.....

i ja również chętny jestem na jedną sztukę....

Dobra Boguś. Rozumię, że na razie nie wysyłać żadnych pieniędzy!?!

ja tez biore!!!!!!, moze bedzie jakas znizka od producenta za tyle sztuk?

ja tez biore jedna
super ze ktos wreszcie sie nami zainteresowal, ja biore jedna kopie moze komus jeszcze dam druga

No i jest oficjalne potwierdzenie na www WKiŁ

Cytat:
2003-07-24 14:19:04, piotrek_nowakowski pisze:
No i jest oficjalne potwierdzenie na www WKiŁ

Modernizacja w 1999 ?

Mnie tam w tym potwierdzeniu z Wydawnictwa najbardziej podoba się cena

Przy tej cenie to wezme caly bagaznik tych ksiazek !!!