Usuwanie drobnych wgnieceń

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Znalazlem ostatnio dosyc niekonwencjonalny sposob na usuwanie malych wgnieceń, ciekawe czy to dziala...
http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-usunac-niewielkie-wgniecenia-karoserii-auta

Wyglada imponująco....

ciekawie to wygląda mam takie niewielkie wgniecenie na błotniku, trzeba będzie spróbować

Widziałem ten filmik juz jakiś czas temu, tylko miałem problem ze znalezieniem CO2. Zdesperowany próbowałem nawet z butlą od migomatu

Jest gosc w Gajkowie k/wroclawia, zrobil mi to profesjonalnie.
WWW.WGNIECENIE.COM
To co pokazuja na sieci to glupoty dla naiwynych.

Cytat:
2009-03-29 19:14:43, junior_ek pisze:
Widziałem ten filmik juz jakiś czas temu, tylko miałem problem ze znalezieniem CO2. Zdesperowany próbowałem nawet z butlą od migomatu

Ale chyba nie waliles ta butla w blache??
U nas w regionie tez jest taki Blacharz Artysta zinteresowanym moge podac nr na priv.
Facet jest genialny w tym co robi ,tam gdzie jest dojscie od drugiej strony to wypycha takimi ksztaltownikami i stuka mloteczkiem,a na profilach zamknietych przykleja do wgniotu takie grzybki zaklada na to taka prowadnice z bezwladnikiem i wyciaga wszystko bez sladu na lakierze.

W Wawie też jest gość, testowałem

znalazł go Makintosh (nie pamiętam czy był na tym forum), to jest wyższa szkoła jazdy, wątpię żeby sie samemu tak dało, no i trzeba mieć cały zestaw "pogrzebaczy" i inne siakieś tam specyfiki do czarowania