| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
schwepes F&F Sympatyk zezłomowałem Kraków | 2003-08-15 23:21:04 u mnie na przeglądzie nawet nie zaglądnął do bagażnika, więc o to nie trzeba się martwić... |
lunatyk F&F Sympatyk unolot Kraków | 2003-08-16 05:29:52 Chyba cos takiego moglo by podczas wypadku spowodowac wiecej szkod niz pozytku... A jesli chodzi o zastrzaly, to zawsze mi sie wydawalo, ze niebiescy bardziej sie czepiaja takiej klatki... ja mam odkrecane, ale nie mieszcza mi sie pomiedzy drzwi a foteliki |
Emitu Fiat 126p Poznań | 2003-08-16 09:37:31 Co do ogolnie klatki- chcialem montowac, ale ograniczenia (auto 2 osobowe, ciezkie wchodzenie) pomogly mi sie rozmyslic! Jesli chcesz juz wzmacniac to miej w bagazniku kolo zapasowe, one duzo pomaga w razie dzwonu. Jesli juz chcesz koniecznie wzmacniac przod to naspawaj blachy na nadkola w celu wzmocnienia przednich wachaczy- to sie w maluchach czesto sypie!
Zycze milej pracy i owocnych wzmocnien! |
dybon White 1,5 GLE 93r Bieruń | 2003-08-16 14:31:52 Nie wiem jak planujesz rozwiązać to wzmocnienie, ale jak już poprzednicy pisali, może to być niebezpieczne. Np. jakaś rura wspawana wzdłużnie może się przebić do kabiny ... itd. Wydaje mi się to dość skomplikowanym zagadnienie, jeśli chce się to zrobić dobrze, no chyba że chcesz się tylko chwalić plontaniną rur w bagażniku. |