Halogeny Hella - Zderzak Irmscher Omega B

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
..Zdemontowałem swój zderzak przy wymianie lamp, a mając wszystko na wierzchu, zdemontowałem halogeny (Hella) które nie dość że nie swieciły to ich wnetrze nadaje sie na smietrnik.. Zniszczone soczewki, przerdzewiałe elementy metalowe, jednym słowem szrot.. Jedyne co udało mi sie odratować to mocowania ich do zderzaka, które potrzaktowałem szlifierką, Brunoxem i lakierem zabezpieczającym.. Srednica otworu w zderzaku to 58mm. To teraz, czy orientujecie się od czego beda pasowały halogeny lub jakies no name być moze?..

..7gsi - WESEM odpadaja, przymierzałem wczoraj identyczne, za duzo rzeźby, aczkolwiek dało by rade przeklejając org. szkła ze starych..

..Jakies pomysły?

Hmm a może xenony od VectryB

..Masz na mysli bebechy z lampy?

Do mnie pasowaly p&p. W ofercie sa chyba jeszcze niebieskie. U Ciebie byc moze trzebaby troche poszerzyc otwor.
http://moto.allegro.pl/item605795282_halogeny_soczewkowe_z_homologacja_soczewki_dlaa.html

..Za szerokie niestety, o poszerzaniu nie ma mowy.. Natrafiłem dzis na necie na "Halogeny Soczewkowe Hella Micro DE", cena zabija, ale pasują wymiarami idealnie..

..Licytacja w toku..

Za ile są do kupienia?
Sprawdziłem u mnie w sklepie,w tej chwili są niedostępne a kosztowały 335 pln.

130zł/szt + przesyłka