| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-08-14 12:44:01 z tego co slyszalem, testy procentowe wydajnosci amortyzatorow sa kompletnie beznadziejne i nieefektywne.
Czasem warto spytac sie w sklepie specjalistycznym - podajesz przebieg amorkow, samochod i sprzedawca o ile sie zna, to bedzie w stanie cos nie cos doradzic Co ile - zalezy jakie amory. |
ZAK Fiat 126p EL WAŁBRZYCH | 2003-08-14 17:22:07 To jestem smutny bo własnie miałem pojechac na badanie procentowe amorkow Mam zrobione ok 61 tys km i z niekturych amorkow juz ładnie cieknie, wiec niedługo bede musiał wymieniac Ile moge dac kasy za komplet dobrych (twrdszych) amorków do DF, czy te od plusa bedą pasowac ??? |
Race_D Miłośnik FSO FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-08-15 01:17:58 Ja powiem tylko tyle, że kupiłem DF'a i nie wiem ile amorki mają przejechane ale...
Wciągneliśmy gada na lawete, ustawiłem go troche krzywo - zupełnie przy prawej stronie. Jak dojechałem na miejsce samochód przestawił się nieco, widać to doskonale na >> TYM ZDJĘCIU <<. Zamocowany był prawidłowo (unieruchomiony w osi wzdłużnej czyli głównie przód tył) Czy powinienem wymienić tylne amory czy jeszcze są dobre? |