OT na wesolo:)

« Poprzedni | Nastpny »
witam!

nie bylo mnie przez kilka dni, a tutaj bardzo wesolo sie zrobilo. niektorzy za wszelka cene staraja sie utrzymac wakacyjny, luzny nastroj (patrz chociazby topic DJSzuni).
ja takze wrocilem w dobrym humorze i chcialem pokazac jak sie bawia milosnicy 126p w lublinie...

ps: zdjecie nadeslane przez "zyczliwego internaute"

zostala spalona zarowno guma jak i fajka...

ciekawe co pierwsze zostao spalone (fajka czy sprzgo)

musz go podnosi, bo to skrzydo nawet na postoju niele dociska do asfaltu

pomysowy dobromi a co by byo jakby puci?

biaa lampa z rowymi lampkami jest
skrzydo jest
ciemna szyba jest

tjunink jest

To nie maluch pali gume...tylko to jest dym z papierosa

moim zdanie to dym albo ze sprzegla, albo obok kola jest podpalony jakis kawalek plastiku, zeby ladne dymilo i smierdzialo

zapomnieliscie moi drodzy o pieknych i stylowych kolpakach

[ wiadomo edytowana przez: erzet_ef dnia 2003-07-28 13:47:24 ]

ja mysle ze on ma silnik od czolga

helou panowie jestem nowwy na tym forum , co do tego malucha to nie palce sie sprzgo a opona na drobnym piasku

Daje wam link na Filmik inny maluch na kostce brukowej
krutki avi

FILM
i jeszcze fotka

POZDRAWIAM

[ wiadomo edytowana przez: oSatOr dnia 2003-07-28 13:54:24 ]

hmmm...Kady si bawi jak lubi i na ten temat si nie ma co rozwodzi.Ja mam tylko pytanie:czy wy w Lublinie macie po 4 skrzynie w garau kady?Przecie co takiego to jest zabjstwo mechanizmu rnicowego!

Nie mamy ale u nas w LBN nie ma zadnych placow itp do KJS albo innych charcow jest jeden tor kartingowy ale zamknity..
No i z braku zajcia takie zeczy s robione

Im akurat nic sie nie stao ale jeden z maluchowcow by zbyt pewny siebie i wraca do domu na cholu bo sie sprzego spalio, mysla ze dym leci z koa a tu muka

pozdro

Wiem e kiedy by taki motyw w Warszawie,widziaem rozmow nagran kamer cyfrow z policj ktra mwia e na rajdowcw i tak nie ma rady i jak ju musz si ciga to eby kupili tame ochronna,wybrali jakie odludne miejsce i poinformowali spokojnie o tym policj ktra dla bezpieczestwa i obstawy wyle radiowz.To byy sowa policjanta z wawy.Moe u was te by co takiego obleciao?

Suchaj u nas jest inna troche sprawa kiedy wasnie kto tesh tak rozmysla, to powiedzieli ze oprucz zabezpieczonego terenu musi byc karetka straz i policja a zeby to wszystko stao to lec koszty , s czasem imprezy na tym naszym toze i nie zawsze jest tak ze stoj wszystkie te pojazdy jest tylko karetka policja wpada i wypada . Unas w LBN wszystko jest inne jesli chodzi o zloty itp

obczaj sobie na stronce klubowej LKM galeriewe,zdjcia z minimaxa

Lubelski Klub Malucha

tam tor wida

POZDRO

eby tak u nas gadali to byoby fajnie!! A nie,ze przy....j sie do wszystkiego!!

To eby byo weselej to pochwale si swoim osigniciem w dziedzinie gupoty chcieli mnie kiedys ze szkoly wywali za krcenie baczkow i palenie gumy na parkingu szkolnym... a czym? Malanem oczywicie Najlepsze to e wszystko zarejestrowane na kamerce szkolnej Jaja byy... cho wtedy si nie miaem

hehe pamietam cos podobnego, kiedys jak bylem jeszcze w liceum wjechalem na dlugiej przerwie na teren szkoly, krecilem baczki i driftowalem na boisku do koszykowki, chyba wszyscy obecni w szkole widzieli te wyczyny, cala akcja trwala nie wiecej niz minute , trzeba bylo sie ewkuowac, czarne slady byly widoczne jeszcze przez pare tygodni

kancik byl super, niestety zakochal sie w jednej brzozce i bardzo chcial sie z nia spotkac... udalo mu sie prawie sie wtedy przekrecilem bo pasow nie mialem, pamiatka to tylko dwa zlamane zebra i wstrzas mozgu, dwom kumplom nic sie nie stalo..

pozdrawiam

Miaem podobn akcj w liceum w zimie.Ja malaczem a kumpel poldkiem krcilismy si na wierzym niegu mijajc si wzajemnie na centymetry.Nic tak nie wkurzao nauczycieli jak mj tumik No i to byo rano i 50 osobowa widownia zoona z caej eskiej czci 3 klas ktre miay akurat wf i wszystko oglday przez szyby

ja w liceum miaem wpis w dzienniku u dyrektora: Brawurowa jazda samochodep fiat126p po trwniku szkolnym'' te byy nieze smiechy...

Ja si ustrzegem parking szkolny by za may
ale wydech - poezja jak odpalaem to szyby si trzsl w kocu 900 z wygarem typu pusta rura o d ok 60cm

w zeszym roku kumpel zalatwil poldziana za flaszke (mial ostatni dzien OC) ba sie nim smigac w miecie wiec ja musialem uprawiac te sporty ekstremalne za niego.....jazda byla
pamietam zgas mi przed szkola, a ze jeszcze zaczynalem tym scierwem jedzic, to kumple mnie wepchali na dziedziniec, a tu duga przerwa i tumy palaczy no i laseczek pomyslalem sobie ale wtopa i czerwony burak nagle
chociaz tyle, ze nie dalem dupy wyjedajac z dziedzinca
obsypalem zwirkiem wypucowane autka nauczycieli, ludziska tez i prawie zaliczylem murek ale auto i tak pod koniec dnia dokonczylo zywota w rowie
smiac mi sie chciao bo na nast dzien wszyscy se jaja ze mnie robili i wytykali i poklepywali za to ze mielismy odwage gratem sie wbujac podczas gdy reszta ucznow to do auta bez klimy nie wsiada...

« Poprzedni | Nastpny »