mam duzy problem ze wzgledu na to ze nie jestem w kraju tylko w norwegii a problem polega na tym ze:
przed wyjazdem zaczely sie dziac dziwne rzeczy po wrzucilem na D dodaje gazu auto stoi w miejscu nagle zaskakuje bieg jak obroty ida do gory i odrazu rusza a to chyba nie dobrze stwierdzilem ze raczej olej do wymiany zrobilem to razem z filtrem.... przez pewien czas bylo dobrze ale znowu zaczyna sie to samo na postoju sprawdzilem stan i co widze
pusto na bagnecie dolalem oleju dojechalem na miejsce i po dwuch dniach na zimnym sprawdzam stan ponownie i co....... tu juz przesada oleju tyle ze bagnet do polowy zalany a to raczej chyba tez nie dobrze. z tego co wiem to wchodzi 5L i tyle wlane bylo przy wymianie teraz pytanie gdzie znajdowal sie ten olej jak sprawdzalem na parkingu dlaczego bylo pusto a nagle jest za duzo o to jest pytanie moze ktos mial podobna sytuacje prosze o jakies podpowiedzi.
i druga sprawa co pewien czas jest takjak zgasze auto to nie mozna go odpalic objawa to tak jakby sie skonczyly szczotki na rozruszniku odlacze akumulator na reset kompa i wtedy odpala normalnie

jeszcze na kanale nie bylem ale mam pytanie moze a raczej napewno jest jakis oring moze ktos to robil i czy dam rade to zrobic ale nie posiadam warunkow warsztatowych i moze ktos wie gdzie i jaka czesc mam kupic......... prosze o jakies sugestie
Olej by typowo do automatycznych skrzy.Pozdrawiam!