Znowu w polske....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tym razem na mazurki..... jak by ktoś mnie szukał to bede w rucianym nida

eehhhh gaaaz to cuudowny wynalazek

ps na gasssiee zrobiłem już 8 tys km a zakładałem ze 2 mc-e temu

no to ja tez znikam... do miejscowosci, ktorej nawet nie pamietam nazwy nad jeziorko, gril, girl, rybki i te sprawy

3majcie sie chlodno w swoich autkach wracam za 3-5 dni

Przyznam się, że w czasie wakacji tęsknię za Wami Panowie Klubowicze , rzadko bywam w domu, przez to i na forum, staram sie jednak przegladać je w miare regularnie i nadrabiac zaległości. Teraz znowu wyjeżdzam z rodzinką na tydzień, oczywiscie jak zawsze esparakiem, wózek kula się bezproblemowo czego i Wam życzę. Pozdrawiam Wszystkich i mam nadzieję, że we wrzesniu forum wróci do starej dobrej formy i frekwencja sie poprawi.

jush jestem wyjazd zajefajny

dumny jestem z esperaka który dzielnie dawał sobie rade w trasie.......co tam dużo gadać 1h 40 minut z rucianego........równo 234km spod mojego domciu

zarówno w jedną, jak i w drugą strone złapałem fajnego zająca. W drodze na mazury była to omega MV6 kombi, w drodze powrotnej BMW 536i ........ani jeden ani drugi nie mógł mnie zgubić choć niekiedy zapierałem się o pedał gazu

......i co najdziwniejsze autko w drodze na mazurki spaliło 15,6l LPG (jechałem dość szybko - 1h45m)

......w drodze powrotnej gdzie jechałem troszke szybciej (1h40m)
spaliło.......11,5l LPG

i bądz tu mądry kto jest kto

PS widziałem na mazurach esperaka na oko 96-97 wersja krajowa, zerańska 2.0CD ......z tarczami z tyłu!!!!

wszystko obcykałem i jak tylko kumpel wróci z aparatem to wrzuce fotki na strone

Cytat:
2003-08-17 15:59:05, Tomek-Mydlowski pisze:
PS widziałem na mazurach esperaka na oko 96-97 wersja krajowa, zerańska 2.0CD ......z tarczami z tyłu!!!!

wszystko obcykałem i jak tylko kumpel wróci z aparatem to wrzuce fotki na strone

Ja pier..., każdy pomysł mi podpier...
Allle jestem zły

Cytat:
2003-08-17 15:59:05, Tomek-Mydlowski pisze:

To nie w każdej "dwulitrówce" są z tyłu tarcze? Od czego to jest uzależnione (ABS-u?) ?

2.0 z tarczami było bardzo mało. a uzależnione jest to od .....tylnej belki, jest zupełnie inna z inaczej poprowadzoym drążkiem stabilizatora.

wszystko obcykałem i czekam na aparat to pokaże

Tomek ja tez w tym czasie bylem w Rucianej swoim eserakiem-mieszkalem w osrodku PKP

ze tez nie trafilem na espero i to jeszzce klubowe

[ wiadomość edytowana przez: Petersen dnia 2003-08-17 17:18:47 ]

Ja z Białegostoku jechalem ok 1h50min ale to ja mialem na dupie autko ktore nie chcialo sie odczepic.Jechalem w 4 osoby wiec nie moglem poszalec a swoja droga fajne te krete mazurskie trakty

qurcze szoda że się nie spotkaliśmy. Gdzie jest ośrodek PKP???

osrodek PKP jest w lesie obok plazy jadac na Nide, ale ja bylem w wagonach PKP ktore stoja centralnie naprzeciw dworca na bocznicy ( takie sypialne wagony na bocznicy )

nie spotkalismy sie pewnie dlatego ze prawie caly czas lazilem piechota wszedzie a esperyna stala sobie-mistrzoska jest knajpka Kapiodoro ze wspaniałymi kelnerkami

chyba wiem o którą knajpe chodzi młodziutka kelnereczka ania ....z wyglądu zajebista....gorzej z wymowa bo wieśniaczyła jak cholera.......ale co tam kobita gadać nie musi

hahahahaa wiesz Tomek chodzi mi o taka niewysoką blondi ze zwiazanymi wloskami-sliczna naprawde byla

ale Twojej fury napewno nie widzialem-pewnie bym poznał jakbym zobaczyl i bym stal az ktos by podszedł do niej

dokładnie najcześciej biegała w niebieskiej kiecce

cholera tylko gdyby nie ta mazurska wymowa