Felgi z Łady Samary, będą pasować do wszelkich fiatów i inszego ustrojstwa z rozstawem 4x98. Na oponie o niższym profilu dadzą radę w maluchu.
Jakiś 1000 km temu felgi zostały wypiaskowane i polakierowane. Proste, nie katowane (auto przemieszczało się na nich z jednego garażu do drugiego, przejechało raz trasę Wawa-Kraków-Wawa).
Felgi przed ,,sesją" przetarte tylko szmatą na sucho – jakby potraktować je karscherem, wyglądałyby jeszcze lepiej. Co do daty produkcji opon, to przyznam, że nie do końca ją rozgryzłem. 3 sztuki mają wybite 389< - nie wiem co oznacza taki trójkącik. Czy to 38. tydzień 90. roku, 99., czy ki diabeł. Jedna opona ma wybite 428 już bez żadnych dodatkowych szlaczków. Wygląda na to, że starocie to są, ale nie są popękane czy zmurszałe. Tak czy siak są raczej dodatkiem do felg
Całemu zestawowi nic nie dolega, sprzedaję je dlatego, że montuję większy hamulec i najmniejsza falga jaką zmieszczę na zacisk to 14". Zresztą widać, że nie potrzebowały wielu ciężarków do wyważenia.
Koło 1
Koło 2
Koło 3
Koło 4
Cena za komplet to 240 zł, czyli praktycznie są to koszty piaskowania i lakierowania.
Na terenie Wawy z odbiorem nie ma problemu, poza Warszawę mogę wysłać pocztą polską na swój koszt.