[S] Koła 13 z Dębicą Frigo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Felgi samarowskie (czyli 4x98, 13"9) po piaskowaniu i profesjonalnym lakierowaniu (przejechały od tego czasu może 1000 km). Opony Dębica Frigo (bodaj 165/70)- mają jeszcze dużo bieżnika, sprawują się bez zarzutu, ale nie są jakieś super świeże. Jutro będę w garażu, to posprawdzam daty produkcji wszystkich 4 sztuk i upewnię się co do rozmiaru, przy okazji zrobię inne zdjęcia - te, które są poniżej dokumentują zupełnie inne rzeczy nich stan felg

Cena za komplet to 240 zł (czyli praktycznie po kosztach renowacji felg).

Jeszcze uwaga na koniec - opony nie zdążyły pojechać w żadnej sportowej imprezie, co najwyżej zimą na placyku parę razy. Jako szutrówki też nie jeździły, więc nie są zmęczone
Kontakt: 502 149 468, pkowalczykMAŁPAfnagro.pl

Obiecana fotki kół. Felgi przetarte szmatę na sucho – jakby potraktować je karscherem, wyglądałyby jeszcze lepiej. Co do daty produkcji opon, to przyznam, że nie do końca ją rozgryzłem. 3 sztuki mają wybite 389< - nie wiem co oznacza taki trójkącik. Czy to 38. Tydzień 90. roku, 99 czy ki diabeł. Jedna opona ma wybite 428 już bez żadnych dodatkowych szlaczków. Wygląda na to, że starocie to są, ale nie są popękane czy zmurszałe.

Koło 2

Koło 3

Koło 4

Zestawowi nic nie dolega, na trasie z Krakowa do Wawy auto szło (późną nocą, żeby nie było ) 180 km/h bez żadnego trzęsienia kierownicą. Koła sprzedaję, bo zmieniam hamulec na większy, wymagający felg 14".

Na terenie Wawy z odbiorem nie ma problemu, poza Warszawę mogę wysłać pocztą polską na swój koszt.