Problem z instalacją AKME

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na początku chciałem się przywitać!!

Helloooołlł!!!

2. Szukałem na forum ale nie moge znaleźć
3. Proszę o pomoc

Posiadam instlacje AKME z wtrskami MagicJet w Audi A3 1.8T AGU i niestety pojawił się z nią problem.

Otóż po włączeniu świateł instalcja się przełancza z gazu na benzynę bez jakiegokolwiek dźwięku. Niebieska kontrolka mruga. Jak wyłącze światła to słychać załanczający sie elektrozawór i wszytko wraca do normy niebieska kontrolka świeci - można jezdzić - tylko na postojówkach

Sprawdziłem napięcie i wynosi 13.5 V po wlączeniu świateł spada na 13.2-13,4 V ale to chyba normalne

Co o tym myślicie?? Proszę o porady

To gdzie ci sie wpieli mechanicy z instalacją elektryczna instalacji gazowej . Do świateł?

Cytat:
2009-07-15 21:45:34, zitek123 pisze:
Na początku chciałem się przywitać!! Helloooołlł!!! 2. Szukałem na forum ale nie moge znaleźć 3. Proszę o pomoc Posiadam instlacje AKME z wtrskami MagicJet w Audi A3 1.8T AGU i niestety pojawił się z nią problem. Otóż po włączeniu świateł instalcja się przełancza z gazu na benzynę bez jakiegokolwiek dźwięku. Niebieska kontrolka mruga. Jak wyłącze światła to słychać załanczający sie elektrozawór i wszytko wraca do normy niebieska kontrolka świeci - można jezdzić - tylko na postojówkach Sprawdziłem napięcie i wynosi 13.5 V po wlączeniu świateł spada na 13.2-13,4 V ale to chyba normalne Co o tym myślicie?? Proszę o porady