| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kleeb TOYOTA DRIVER Carina E Legionowo | 2009-08-18 14:18:23 witam ponownie
cos mi sie carinka posypala... wczoraj sobie jade i dmuchawa przestala dmuchac. wiec przestala przez to dzialac klima. no to otworzylem sobie szyby. i od strony kierowcy nie moglem zamknac nawet rozwiazaniem bardziej silowym. po rozebraniu wszystkiego: calych drzwi i wyjeciu dmuchawy spod deski rozdzielczej oto co stwierdzilem: silniczek od szyb byl zabrudzony w rdzy wiec go wyczyscilem. po podlaczeniu nadal nei dzialal. wiec zaczalem jezdzic po elektrykach. ci nic mi nie powiedzieli. nawet ceny naprawy nie chcieli podac. nawet nei zajrzeli do auta. dopiero ostatni powiedzial ze to wina skonczonych szczotek. wiec mam pytanie: wie ktos gdzie moge zdobyc szczotki do silniczka podnoszenia szyb?? a wracajac do sprawy dmuchawy. rozebralem ja i tez juz mam malo szczotek. i jak sie kreci wiatrak to popiskuje. nie moglem go jednak wyjac. nie dalem rady. rowniez zauwazylem ze chyba hamuje przez te szczotki, bo wyciera je strasznie i pyli jak dzikie. wiec mam kolejne pytanie. czy wymienic tez tylko szczotki czy probowac rozebrac dalej i zobaczyc czy jeszcze gdzies nie przerdzewialo (i przez to hamuje wiatrak)?? pozdrawiam |
kleeb TOYOTA DRIVER Carina E Legionowo | 2009-09-03 11:25:16 kolejne pytanko mam.
czy dmuchawa z avensiski pasuje do carinki e?? |