i nie wiem czy to zglaszac do ubezpieczyciela, bo w umowie ac mam zapis,e szkoda nie moze byc mniejsza niz 200 zl. A ja nie wiem ile to moze kosztowac
pomozcie....| « Poprzedni | Nastpny » |
piotr_ek Reno Zomguna Olksh | Znajd jeszcze jakie usterki i zgo jako szkody parkingowe. |
![]() Alladynka daewoo espero Katowice |
a jak mam okreslic kiedy to sie stalo? mam wg AC 7 dni od powstania szkody na jej zgloszenie. |
mifinka (S) Klubowy Weteran Ford Probe 2,5V, BMW ... Warszawa - Wola | To z pewnocia przedwczoraj jakis chystek nie umia zaparkowa w pobliu Twojego auta |
pochlast Espero 1,8 CD [LPG] Legnica | Chopie, ostatnio po stuczce miaem kilka rys na przednim i tylnym zderzaku (staem na swiatach i gosc we mnie walnal z tyu, a ja z rozpedu tego z przodu). Nosek miaem pogity w momencie kupna auta przeszo rok temu, a oczywiscie rzeczoznawca zaliczy rwnie to jako szkod po stuczce W sumie 2,5kzl z OC sprawcy, a tyle dokadnie zapaciem za auto Tak si chciaem pochwali, a Tobie yczy powodzenia |
piotr_ek Reno Zomguna Olksh |
Przedwczoraj, wczoraj... tylko nie powiedz, e jutro. Przecie rzeczoznawca nie bdzie bada elementw izotopem wgla celem okrelenia daty ich uszkodzenia. |
| « Poprzedni | Nastpny » | |