| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-08-29 09:26:07 Witam.
Tak sobie do niedawna myślałem, patrząc na Warszawskie prężnie rozwijające się miasto i tymsamym rozkwit epoki kapitalizmu, że czasy ustroju uprzedniego (czyt. socjalizmu) mamy już bezpowrotnie za sobą (???) Aż tu dziś odbywając wczesną porą "wycieczkę" po mieście, z opatrzonym kierunkiem ruchu -> praca Co prawda słyszałem o tej promocji, ale to chyba delikatne przegięcie pały? Aż żałuję, że nie wziąłem aparatu, to pokazał bym Wam zdjęcia - normalnie nieprawdopodobne. Conajmniej jakby za darmo głodnym jedzenie rozdawali. Co śmieszniejsze, oferowane tam dziś towry to pojedyncze egzemplarze np. zwystawy często uszkodzone. Rozumiem, że można sprubować kupić coś taniej - każdy by chciał, ale czekać 10 - 12 godzin pod sklepem to jak pisałem chyba przesada? |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-08-29 12:17:09 Smutna rzeczywistość, jeszcze przez kilka lat tak będzie...
Zresztą Media Markt to beznadziejny sklep, 3/4 towaru to stare gówna z wysokimi cenami... |
AnJay 100-ny Członek Klubu Kołobrzeg | 2003-08-29 13:17:22 Zdjęcia z Górczewskiej.
Koleś pisze o otwarciu sklepu i pietnuje: Pierwsze nalezy sie obsludze marketu MediaMarkt w Warszawie przy ul. Gorczewskiej. Za co ? Ano za to ze szykujac taka wyprzedaz i promocje nie przygotowali sie stosownie do calej akcji. Szczegolnie jesli chodzi o zabezpieczenie wejsc i ludzi jako takich. Rezultat ? Zdewastowane drzwi wejsciowe do centrum handlowego (po otwarciu zamka zamiast sie rozsunac wpadly do srodka pod naporem tlumu), zdewastowane wejscie do samego Media (sam na wlasne oczy widzialem jak jeden z klientow wnosi na teren sklepu bramke z urwanym kabelkiem Drugie pietnowanko dla calej tej holoty dresowej ktora obstawila wejscie (albo sie przepychali albo od 3 w nocy tam stali) i nie zwazajac na innych zabawiala sie w najlepsze przepychaniem tlumu na prawo i lewo. A holote juz bardziej ogolno-ludzka pietnuje za to ze gotowa byla potratowac sie nawzajem byle tylko kupic cos taniej. A na koniec dodam jeszcze jedno niezapowiedziane pietnowanko - oczywiscie dla siebie za to ze dalem sie w to wszystko wciagnac z checi zakupu taniego magnetowidu , albo chociaz suszarki za 5 zl umozliwic temu mdlejacemu czlowiekowi jakas ewakuacje. [ wiadomość edytowana przez: Andrzej_Libera dnia 2003-08-29 13:51:37 ] |
sahel Espero 1.8 Warszawa | 2003-08-29 13:38:20 ale jaja
qrde, dla kilkuset PLN robić z siebie zwierze? |
piotr-ek | 2003-08-29 13:45:50 No albo to społeczeństwo biedne i kupuje w promocjach... ale z drugiej strony bogate bo tak hop siup wydaje te 300, 500, czy 1000 zł na TV. |
Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2003-08-29 13:49:27 No nieźle Szkoda ze mnie tam nie było, nawet nie wiedziałem o tej promocji |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-08-29 15:50:08
Tak wogóle, to chciałem w najbliższym czasie nabyć expres do kawy, teraz już wiem, że aby tego dokonać muszę biec do sklepu jeszcze popredniego dnia wieczorem z namiotem i karimatą |
sahel Espero 1.8 Warszawa | 2003-08-29 16:00:53 i nie zapomnij zapisać się na listę społeczną kolejkową |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-08-29 16:02:04
... ewentualnie na tablicę - "Tych klientów nie obsługujemy" |
witoldnowak Daewoo Espero 1,8 CD ... Warszawa | 2003-08-29 20:32:46 Speeder to podobno kierownik lodówki na 4 kółkach? hehehe Speeder nie bądź takim pewexem!
pozdrawiam Wicio |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-08-29 21:21:12
![]() ![]() Niezłe, niezłe |
witoldnowak Daewoo Espero 1,8 CD ... Warszawa | 2003-08-29 21:35:09 a jak!
starym to i pamiętam z filmów kawałki! hehe Speeder Ty lepiej załóż klub "jak utrzymać w czystości komorę silnika!" kurde mi cieć dziś wymuł furkę z zewnątrz choć nie kciałem!!! dobry cieć or CIEĆ? pozdrawiam Wicio p.s. sorki GOSPODARZ jak POPIOŁEK! |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2003-08-31 11:22:21 Jednym zdaniem "Bareja wiecznie żywy" |