Sirocco gaśnie na wolnych obrotach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Mam problem z instalacją Sirocco mianowicie jak dojeżdżam do skrzyżowania i wciskam sprzęgło np z 2000rpm to potrafi mi zgasnąć silnik. Nie zawsze ale często to się zdarza. Instalację mam od lipca tego roku zrobiłem na niej 10kkm i prawie od początku mam z nią problemy. Na początku nie tylko gasł ale i obroty falowały dodatkowo często mi się świeci Check Engine poświeci przez 20Km i zgaśnie pojeżdżę trochę i znów się zapala. Odwiedzam gazownika swojego już dwa razy w tygodniu i już nie może na mnie patrzeć. kalibrował już wtryskiwacze, przewiercał je przy samych wtryskiwaczach benzyny, wymieniał filterek i za każdym razem ustawiał mapę. Ostatni pomysł jaki mu został to wymienić wtryskiwacze na szybsze bo mam czerwone Valteki i chce mi je wymienić na żółte. Czy to dobry pomysł? Czy ma ktoś może jakieś inne pomysły? Będę wdzięczny za każdą pomoc. Dodam że mam instalację Sirocco reduktor tomasetto i wtryskiwacze czerwone Valteki. A samochód do Mitsubishi Galant 2.5 V6

[ wiadomość edytowana przez: packman13 dnia 2009-11-22 00:56:59 ]

Hmm.... Czy na całym forum lpg nie ma osoby która jest wstanie rzetelnie odpowiedzieć na moje pytania? Czy może nikt tego nie czyta?