| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
superbastek DEADSOUL bielsko-biała | 2009-11-10 00:50:48 sprzedam moja omege, nie jestem profesjonalnym sprzedawca ale
mam nadzieje ze opis bedzie wystarczjacy, moze troche plytki ze wzgledu na kaca moralnego spowodowanego sprzedaza. Wszelkie pytania prosze na priv. Ja bede w Polsce w grudniu ale moge zorganizowac ogledziny.(auto juz w kraju), zdjecia robione na predce w paskudna pogode wiec przepraszam za jakosc. 2.5 V6 1998 przebieg pod 200000 nie ma gazu cena 12000 do negocjacji od fabryki: automat, tempomat, kopmuter, dwustrefowy klimatronic, roleta, elektryczne szyby,elektryczne fotele (gora-dol), szyberdach, centralny, alarm, pilot ..... i pewnie jeszcze cos o czym zapomnialem dolozone: zawieszenie weitec 30/30, koncowy tlumik irmscher, power puszka, felgi MOMO 16'', drewniana kierownica MOMO, xenony z B FL, radio SONY ze zmieniarka, glosniki JVC+gwizdki ALPINE, DVD+opuszczany ekran, czujniki cofania ostatnio wymienione: tarcze EBC, klocki EBC, lozyska przod, zimowe opony, do samochodu dokladam: oryginalny 'dziewiczy' grill IRMSCHER, oryginalna kiera z poducha, oryginalne lampy, oryginalny dolot, zapasowa roleta, nowy rozrzad, nowe swiece (iridium), filtr oleju, olej samochod kupilem 5 lat temu i od tamtej pory uzywalem go w UK do sporadycznych przejazdow na lotnisko (raz w miesiacu) i wyjazdow do Polski (dwa razy w roku), uzywany w 95% na autostradach, 4 lata temu byl malowany ( z powodu lekkiego przetarcia tylnego blotnika - co niestety wylazi - widac na zdjeciach) sprzedaje ja bo zycie zmusilo mnie do przesiadki na 'autobus', a garaz wszystkiego nie pomiesci (portfel niestety tez), pozdrawiam bastek [ wiadomość edytowana przez: superbastek dnia 2009-11-10 00:51:56 ]zdjecia [ wiadomość edytowana przez: superbastek dnia 2009-11-10 00:57:02 ] [ wiadomość edytowana przez: superbastek dnia 2009-11-10 00:57:52 ] [ wiadomość edytowana przez: superbastek dnia 2009-11-10 00:58:18 ] [ wiadomość edytowana przez: superbastek dnia 2009-11-10 01:02:35 ] |