siemka potrzebuje lusterko prawe do 127 z 1974
(nakladane na drzwi)
[email protected]
| « Poprzedni | Nastpny » |
DAMIAN1991 PSZCZYNA |
bjkubek fiat 127 Maa Wie | witam,
ja remontujac moje 127 z 73 zaspawaem dziury w drzwiach (nie oryginalne oczywiscie) i mam zamiar jezdzic bez lusterek, wyczytaem ze w momencie wyjscia z fabryki 127p wyposazone byy tylko w lusterko wewnetrzne, pewnie bede mia w zwiazku z tym problem podczas przegladw czy kontroli policyjnych ...zobaczymy
pozdrawiam kuba |
Try3ek bmw e30, mondeo ST220 Lubo | nie wspominajc jeszcze o bezpieczestwie bo jak jedzisz po miecie gdzie jest kilka pasw to raczej ciko bdzie je zmienia. Wole nie myle zim co si bdzie dziao albo w deszczu |
rosck Z Pozna | lewe musisz mie prawe tylko jak przyczepke cigniesz albo jak fabrycznie tam byo |
bjkubek fiat 127 Maa Wie | ale skoro auto fabrycznie byo bez lusterek?
tak samo nie ma awaryjnych ani przeciwmgielnego i o to nikt sie nie czepia, a jesli chodzi o bezpieczenstwo to na szczescie na codzien nim nie bede jezdzi a gowe od czasu do czasu moge jeszcze obrcic... |
rosck Z Pozna | stare samochody to i pasw z przodu nie miay ale jak trafisz na policjanta ktry ma wtpliwoci co do tego to wysya na BK a tam to te zaley jak trafisz |
bjkubek fiat 127 Maa Wie | mam zamiar miec kopie dokumentow potwierdzajacych to
ze nie musze miec lusterek zewnetrznych jak i awaryjnych i przeciwmgielnego, jak ustaw czy kodeks drogowy, na razie zostay mi drzwi do uzbrojenia, wymiana tarcz i klockw, ale mam troche inne zajecia i brakuje mi czasu na auto zmienilismy temat troche, lusterka na ramke nie mam, ale w sumie moze przydaoby sie faktycznie takie w bagazniku, jak sie juz nie da wytumaczyc to sie je zaozy i mozna jechac dalej
pzdr |
Try3ek bmw e30, mondeo ST220 Lubo | wiesz 30 lat temu jedzio mniej samochodw, ale jak bdziesz nim jedzi okazjonalnie to jeszcze jako si da. Awaryjne wsteczny czy przeciwmgielna to uywa si troszk rzadziej. A co do policji to pewnie znajdzie si jaki co si bdzie czepia... |
| « Poprzedni | Nastpny » | |